Λευτέρης Λαζάρου: Θύμα απάτης ο γνωστός σεφ

0

Ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου μίλησε για την απάτη που έχουν φτιάξει επιτήδειοι, χρησιμοποιώντας το όνομά του

Όπως είπε μέσω ανάρτησης του ο γνωστός σεφ, έχει πέσει θύμα απάτης.

«Προσοχή… Απάτη! Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα από άγνωστες πηγές που είναι σε εξέλιξη αυτή στιγμή στο διαδίκτυο και χρησιμοποιούν παράνομα το πρόσωπό μου και το όνομά μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν έχω καμία απολύτως σχέση και πρόκειται για απάτη» έγραψε, αρχικά, ο Λευτέρης Λαζάρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Παρακαλώ πολύ μη συμμετέχετε σε οποιαδήποτε ενέργεια σας καλεί η εν λόγω διαφήμιση. Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αρμόδιες αρχές και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος» πρόσθεσε.

Η απάτη

Η αγγελία προκειμένου να «ψαρέψει» ευκολόπιστους που θέλουν να βγάλουν άμεσα κέρδος χρησιμοποιεί το facebook μέσω καταχωρημένης διαφήμισης.

Ο λογαριασμός με την ονομασία «Briquette sulawesi» παρουσιάζει τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου να κρατά ένα έντυπο δήθεν της ΔΕΗ και να συνοδεύεται με τα παρακάτω λόγια:

«Επένδυσα 250 ευρώ σε ένα νέο έργο της ΔΕΗ πριν από ένα μήνα και έχω ήδη λάβει την πρώτη μου επιταγή. Το συνιστώ σε όλους! Εγγραφείτε, ένας διαχειριστής θα σας καλέσει και θα σας πει πώς να ξεκινήσετε. Χρειάζεστε μόνο 15-20 λεπτά ελεύθερου χρόνου».