spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΦυλακές Ναυπλίου- Άγρια επίθεση τον Ρουμάνο που τσιμέντωσε τη γυναίκα

Φυλακές Ναυπλίου- Άγρια επίθεση τον Ρουμάνο που τσιμέντωσε τη γυναίκα

Άγρια επίθεση έλαβε χώρα στις φυλακές Ναυπλίου ενάντια στον Ρουμάνο κρατούμενο που συνελήφθη προ ολίγων εβδομάδων, έχοντας τσιμεντώσει τη γυναίκα του στην Κυπαρισσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η επίθεση σε βάρος του Ρουμάνου έγινε από Αλβανό συγκρατούμενό του. Ο Ρουμάνος μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάποιο σοβαρό τραύμα, και στη συνέχεια επέστρεψε στις φυλακές, αλλάζοντας κελί.

Πηγές από τις φυλακές Ναυπλίου κάνουν λόγο για συνηθισμένες συμπλοκές μεταξύ κρατουμένων και όχι για την τήρηση του «άγραφου νόμου» των φυλακών.

Το χρονικό του εγκλήματος στην Κυπαρισσία

Πριν από περίπου 11 μήνες η Μόνικα Γκιους είχε πάει σε νοσοκομείο της Κυπαρισσίας σε άσχημη κατάσταση. Τότε είχε ενημερώσει τους γιατρούς ότι ο άνδρας της την κακοποιούσε. Μάλιστα, είχε προκληθεί ένταση όταν είχε φτάσει στο νοσοκομείο, για να την παραλάβει.

«Η γυναίκα μόλις τον αντίκρισε αντέδρασε έντονα. Μας εξηγούσε ότι τη δέρνει, τη χτυπάει, την κακομεταχειρίζεται. Μάλιστα, απ’ ό,τι έλεγε, εκεί, σε κάποιες κυρίες δίπλα, η συγκεκριμένη γυναίκα είχε φύγει ήδη πέντε-έξι ημέρες από το σπίτι», είχε δηλώσει μάρτυρας του περιστατικού.

Τα ίχνη της 42χρονης γυναίκας είχαν χαθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο και μάλιστα με την υπόθεση είχε ασχοληθεί η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Λίγο αργότερα ο σύζυγός της έφυγε από την Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα του δεν είχε βρεθεί.

Στο τέλος Αυγούστου οι νέοι ένοικοι του σπιτιού διαπίστωσαν μια διαφορά στο χρώμα του τσιμέντου σε ένα σημείο του σπιτιού τους. Τότε άρχισαν να σκάβουν για να δουν τι υπάρχει από κάτω, και ανακάλυψαν το πτώμα της 42χρονης.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων