Ύδρα: Όχι από το ΚΑΣ σε υπόγειους κάδους απορριμμάτων

0

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο δεν έκανε δεκτό το αίτημα του δήμου Ύδρας για την τοποθέτηση υπόγειων κάδων απορριμμάτων. Διαβάστε τι δήλωσε ο δήμαρχος για την εξέλιξη αυτή:

“Ύστερα από την αρνητική άποψη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) για την εγκατάσταση υπόγειων κάδων κάθετης συμπίεσης στην περιοχή Λαγουδέρα και Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, ο Δήμος μας θα επαναφέρει το αίτημα για την τοποθέτηση των εν λόγω κάδων τουλάχιστον στις περιοχές Γήπεδο, Άγιος Γεώργιος και Καμίνια. Σήμερα επισκεφθήκαμε τις προαναφερθείσες περιοχές με μηχανικό της Περιφέρειας και Γεωλόγο με σκοπό τη σύνταξη, σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΚΑΣ, πιο εξειδικευμένων γεωλογικών εκθέσεων.
Παρά τα εμπόδια της γραφειοκρατίας εμείς επιμένουμε να διεκδικούμε λύσεις για τα προβλήματα της Ύδρας μας. Ο τεράστιος αριθμός επισκεπτών του Νησιού μας φέτος κατέδειξε σε όλους μας την ανάγκη αναπροσαρμογής των υποδομών μας. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους! Το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινάω ένα κύκλο επαφών με σκοπό να καμφθούν οι όποιες αντιδράσεις γύρω από αυτά τα θέματα.”