Μέσα από το προσωπικό κανάλι στο Youtube σχολίαζε την αστυνομική βία στα συλλαλητήρια του Συντάγματος – Στο βίντεο με τίτλο «Εκβιαστικά Τεστ» φορούσε μπλούζα της Ελληνικής Αστυνομία

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αντιεμβολιαστής αστυνομικός, ο οποίος αναρτά βίντεο στο YouTube όπου έχει δικό του κανάλι, καθώς και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τον περασμένο Ιούλιο, με αντιεμβολιαστικό περιεχόμενο και κατά του κράτους και της αστυνομίας, με αφορμή πάντα τα εμβόλια και την υποχρεωτικότητα των τεστ για τον κορονοϊό.

Ο ίδιος μέσα από το προσωπικό κανάλι που διατηρεί στο διαδίκτυο, σχολίαζε αρνητικά την επέμβαση της αστυνομίας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν μεταξύ των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ και αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα.

Ο «Τηλέμαχος», όπως φαίνεται να είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί στα βίντεο στο Youtube, επικρίνει τα self tests, ενώ έφτασε ακόμα και στο σημείο να παρομοιάσει την υποχρεωτικότητά τους με τον βιασμό μιας γυναίκας!

Λόγω αυτής της δράσης του αστυνομικού, ο οποίος υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής, έχουν διεξαχθεί,μέχρι στιγμής, τέσσερις Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις (ΕΔΕ).

Με βάση το πόρισμα μίας από τις ΕΔΕ, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, επιβλήθηκε σε βάρος του το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο, το συγκεκριμένο υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Επιπλέον, για λοιπά βίντεο-αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού οι Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις που έχουν διαταχθεί βρίσκονται σε εξέλιξη.