Ο Δήμος Πόρου, ξεκινώντας το τουριστικό πρόγραμμα προβολής για τη νέα σεζόν, συμμετέχει ως συνεκθέτης της Περιφέρειας Αττικής στη μεγάλη Διεθνή Τουριστική Έκθεση IFTM TOP RESA, η οποία διεξάγεται στο Παρίσι από τις 5 έως τις 8 Οκτωβρίου 2021.

Ο Δήμος μας είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει στη συγκεκριμένη έκθεση, η οποία φέτος σηματοδοτεί την επανεκκίνηση των εμπορικών συναντήσεών μας με φυσική παρουσία μετά την έναρξη της πανδημίας και την οποία θα επισκεφθούν πάνω από 30.000 επαγγελματίες του τουρισμού, influencers και media.

Τον Δήμο μας στο Παρίσι εκπροσωπεί το μέλος της ΕΤΑΠ Τάσος Φιακάς, ο οποίος θα παρουσιάσει το νησί μας και τις επιχειρήσεις του μέσω της τουριστικής ιστοσελίδας του Δήμου ( visitporos.com ), με έντυπο υλικό παρουσίασης και χάρτες, καθώς και με το επίσημο βίντεο τουριστικής προβολής το οποίο θα επισυναφθεί και στο οπτικοακουστικό υλικό τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής και θα μοιραστεί σε όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου, καθώς και στις b2b προγραμματισμένες συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού και influencers.

Ο Δήμος Πόρου ευχαριστεί την Περιφέρεια Αττικής για τη φιλοξενία στο περίπτερό της και ειδικότερα τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη και τον εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού κ. Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.