spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΛύκειο Ελληνίδων Άργους|Αγιασμός και Γενική Συνέλευση

Λύκειο Ελληνίδων Άργους|Αγιασμός και Γενική Συνέλευση

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 στις 18:00 στα γραφεία του Λυκείου Ελληνίδων στην οδό Δαναού 16, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός για τη νέα λυκειακή χρονιά με τις ευλογίες της Εκκλησίας μας και την στήριξή σας.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το άρθρο 8 του καταστατικού του Σωματείου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Εκλογή προέδρου και γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης

2) Λογοδοσία του ΔΣ για τα πεπραγμένα έτους 2020

3) Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής

4) Έγκριση πεπραγμένων κι απαλλαγή των μελών του ΔΣ και εξελεγκτικής επιτροπής από κάθε ευθύνη

Παρακαλούνται θερμά τα τακτικά μέλη της Γενικής Συνέλευσης για την προσέλευσή τους προκειμένου να επιτευχθεί η υπό του καταστατικού προβλεπόμενη απαρτία. Εάν δεν επιτευχθεί η απαρτία η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 την ίδια ώρα με τα ίδια θέματα με οποιοδήποτε αριθμό παρόντων μελών.

Κύριο μέλημά μας παραμένει η ασφάλεια και η υγεία όλων, γι’ αυτό το λόγο κατά τη διεξαγωγή της Γενικής συνέλευσης θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας , σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΟΔΥ. Όσες κυρίες έχουν εμβολιαστεί να προσκομίσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους ή σε περίπτωση μη εμβολιασμού το αποτέλεσμα διενέργειας rapid test ή self-test έως και 48 ώρες πριν την Γενική Συνέλευση. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Η Πρόεδρος,
Ευτυχία Δημοπούλου –Κώρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων