spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕγκαινιάσθηκε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους

Εγκαινιάσθηκε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους

Με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο τελέσθηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άργους το απόγευμα τη Δευτέρας 4 Οκτωβρίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο.

Την τελετή των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Δημήτρης Σχοινοχωρίτης και Γιάννης Μαντζούνης, οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Άργους Μυκηνών Τάσσος Χειβιδόπουλος και Γιώργος Πανοβράκος, η πολιτευτής της ΝΔ Ελένη Παναγιωτοπούλου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και πολιτευτές.

Το σύγχρονο κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο που στόχος είναι, να αποτελέσει μια βιώσιμη επένδυση και θα λειτουργεί 12 μήνες το χρόνο

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.722.305 Το κτίριο είναι εμβαδού 1.397,04 τ.μ. έχει κλειστή δεξαμενή Κολύμβησης διαστάσεων 25,03 x 16.00 μ. και βάθος 2.00 μ. και μια δεξαμενή εκμάθησης διαστάσεων 8,00 x 5,00 μ. και βάθος από 0,30μ. έως 1,00μ. καθώς και κερκίδες 115 θέσεων.

Το κλειστό κολυμβητήριο του Άργους διαθέτει αποδυτήρια ανδρών, γυναικών και παιδιών, γραφείο διοίκησης, ιατρείο, αποθήκη οργάνων – εξοπλισμού, κυλικείο, WC, χώρο ειδών καθαριότητας – αποθήκη.

Περιμετρικά του κτιρίου έχουν προβλεφθεί ζώνες πρασίνου, παιδική χαρά, χώροι περιπάτου και υπαίθριοι χώροι στάθμευσης συνολικών θέσεων 26 για οχήματα και 5 θέσεων για μηχανοκίνητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων