spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΧορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου: Ευχαριστήρια επιστολή

Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου: Ευχαριστήρια επιστολή

Η 4η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ αποτελεί πλέον μία γλυκιά ανάμνηση, με το μυαλό μας ήδη στραμμένο στην 5η χορωδιακή συνάντηση που ευελπιστούμε να την πραγματοποιήσουμε τον Ιούνιο του 2022, αλλά και στις συναυλίες μας μέχρι τότε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις χορωδίες και τους μαέστρους τους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας παρότι οι συνθήκες λόγω κρύου ήταν δύσκολες.

Ευχαριστούμε την περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων για την υλικοτεχνική βοήθεια που μας παρείχαν.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Χορωδιακού Εργαστηρίου Ναυπλίου Γιάννης Νικολόπουλος αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΔΣ του συλλόγου μας για την αγόγγυστη προσπάθεια τέλειας οργάνωσης και πραγματοποίησης της συναυλίας μας.

Ευχαριστεί επίσης τους υπέροχους χορωδούς που όλο αυτό το δύσκολο διάστημα έχουν δώσει και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την υψηλού επιπέδου απόδοσης και ερμηνείας του ρεπερτορίου.

Τέλος ευχαριστούμε τους συνθέτες και ποιητές μας για τις υπέροχες μουσικές και θαυμάσιους στίχους που μας έχουν προσφέρει για να μπορούμε εμείς σήμερα να τραγουδάμε.

Να είστε όλοι καλά

Ο Καλλιτεχνικός Δ/της Γιάννης Νικολόπουλος,

το ΔΣ του Χορωδιακού Εργαστηρίου Ναυπλίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων