Καμπάνια του Δήμου Σπάρτης για τη Μάχη των Θερμοπυλών

0

Την Τρίτη 5/10 στις 2:30 μεσημέρι, στον κεντρικό σταθμό του Μετρό (Πλατεία Συντάγματος) η έναρξη της καμπάνιας

Εκδήλωση για την έναρξη της προβολής του εορτασμού για τα 2500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών πραγματοποιεί ο Δήμος Σπάρτης σε συνεργασία με την Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ, την Τρίτη 5/10 στην Αίθουσα πολλαπλών Χρήσεων Σταθμού Μετρό Συντάγματος (14:30).

Η καμπάνια για τα 2500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών, περιλαμβάνει αφίσες σε πολλούς σταθμούς του Μετρό, που θα τιμούν τον Βασιλιά Λεωνίδα, τους Τριακόσιους καθώς και τους 700 Θεσπιείς ήρωες .

Όπως αναφέρουν από τον Δήμο Σπάρτης, «…Αν και η Μάχη των Θερμοπυλών “χάθηκε”, αποτελεί και θα αποτελεί, το σημαντικότερο σύμβολο θυσίας για τη πατρίδα, την ελευθερία, τη δημοκρατία και την πίστη στους νόμους!».

Πού θα αναρτηθούν οι απεικονίσεις της Μάχης

Σε 19 σταθμούς του Μετρό όπου θα αναρτηθούν οι απεικονίσεις της Μάχης των Θερμοπυλών:

Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Κεραμεικός, Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Σεπόλια, Αττική, Σταθμός Λαρίσης, Μεταξουργείο, Συγγρού Φιξ, Νέος Κόσμος, Αγ. Ιωάννης, Δάφνη, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Κατεχάκη, Εθνική Άμυνα.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης ο Δήμος Σπάρτης συνεργάστηκε με την ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.) έχοντας ως χορηγούς την Under Armourκαι την Capital Partners.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here