spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΣτην Πανηπειρωτική έκθεση τα αγροτικά προϊόντα της Πελοποννήσου

Στην Πανηπειρωτική έκθεση τα αγροτικά προϊόντα της Πελοποννήσου

Η δράση έρχεται ως συνέχεια της προβολής των πελοποννησιακών προϊόντων στη ΔΕΘ 2021

Την προβολή των αγροδιατροφικών προϊόντων της Πελοποννήσου στην Πανηπειρωτική Έκθεση διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως ενημερώνει το Επιμελητήριο Λακωνίας τις επιχειρήσεις / μέλη του.

Η Πανηπειρωτική Έκθεση διεξάγεται στα Ιωάννινα από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου 2021.

Όπως αναφέρεται, «…Η δράση έρχεται ως συνέχεια της προβολής των Πελοποννησιακών Προϊόντων στην ΔΕΘ 2021. Τα προϊόντα που συμμετείχαν στο Περίπτερο της Περιφέρειας στη ΔΕΘ θα μεταφερθούν για την προβολή τους και στην Πανηπειρωτική Έκθεση».

Οι λακωνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν με τα προϊόντα τους και έντυπο διαφημιστικό υλικό στην Πανηπειρωτική Έκθεση θα πρέπει να τα αποστείλουν στο Επιμελητήριο Λακωνίας έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 14:00, συσκευασμένα με την ένδειξη τόσο του περιεχομένου, όσο και των στοιχείων της επιχείρησης.

Το Επιμελητήριο θα φροντίσει για τη μεταφορά τους στην Περιφέρεια κι από εκεί θα μεταφερθούν στην έκθεση όπου προσωπικό της Περιφέρειας θα φροντίσει για την τοποθέτηση και την προβολή τους.

Οι επιχειρήσεις που έχουν συμμετάσχει στη προβολή προϊόντων τους στη ΔΕΘ δεν χρειάζεται να αποστείλουν εκ νέου δείγματα.

Πληροφορίες

Για τυχόν ερωτήματα και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα εξής τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 5 κα Γκαραβέλη και εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων