spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ Λαμπρόπουλος ζητάει παραιτήσεις για το θέμα του νερού

Ο Λαμπρόπουλος ζητάει παραιτήσεις για το θέμα του νερού

Δελτίο τύπου ,πρόσκληση σε παραίτηση .
Ενώ κληθήκατε Πρόεδρε της ΔΕΥΑΝ κ.Καχριμάνη και Δήμαρχε κ. Κωστούρε τόσο από εμένα ,όσο και από το σύνολο των μέσων μαζικής ενημέρωσης να απαντήσετε από πότε είναι ακατάλληλο το νερό του Δήμου μας και ενώ υπάρχουν πληροφορίες και δημοσιεύματα ότι το νερό του Αναβάλου τρέχει στο δίκτυο του νερού από τις 23 Ιουλίου ,εσείς επιλέξατε τον δρόμο της σιωπής .

Εν μέσω πανδημίας και εξ’ αυτού του λόγου ,οικονομικής εξαθλίωσης μεγάλης μερίδας των Δημοτών ,αποφασίσατε μεγάλες αυξήσεις των τιμολογίων του νερού ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΤΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΩΝ …

Έχετε κληθεί αμέτρητες φορές τόσο από εμένα ,όσο και από το σύνολο της αντιπολίτευσης αλλά και μερίδας του τύπου να δώσετε τα οικονομικά στοιχεία της ΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ,ΑΝ ΕΧΕΤΕ , ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΑΣ.
Με την υπ’αριθμ 433/2021 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου που συνεδρίασε δημόσια ,η οποία εκδόθηκε την 3.9.2021 ΕΡΗΜΗΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΝ ,δηλαδή χωρίς να εκπροσωπηθεί από κανέναν ,η ΔΕΥΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΡΜ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 527.498 ΕΥΡΩ !!! εκ των οποίων οι 300.000 ευρώ κηρύχθηκαν ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΑ !!!
Επειδή ,αποδειχθήκατε κατώτεροι των περιστάσεων και των προσδοκιών των πολιτών που σας τίμησαν με την ψήφο τους.
Επειδή ,διαχειρίζεστε δημοτικό χρήμα το οποίο ,με τις ενέργειες και τις παραλείψεις σας ,δείχνετε να μην το σέβεστε .
ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ,ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ .
Τέλος ,βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ζητήσω την παραίτηση όλων ,όσοι έχουν την ευθύνη ,για την μη εκπροσώπηση της ΔΕΥΑΝ, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου ,παράλειψη η οποία ,ανεξαρτήτως εκβάσεως ,ζημιώνει υπέρμετρα τον Οργανισμό με πολλές χιλιάδες ευρώ και κατά συνέπεια τους δημότες .
Ναύπλιο ,20.9.2021
Ευάγγελος Αθ. Λαμπρόπουλος
Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ναυπλιέων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων