Καλλιτέχνες

Τι καταγγέλλει γνωστός ηθοποιός

Έκπληξη προκαλούν οι δηλώσεις του ηθοποιού Γιώργου Παράσχου για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού που κυκλοφορούν στην καλλιτεχνική πιάτσα.

Επιβεβαιώντας πληροφορίες που διακινούνταν και ήθελαν καλλιτέχνες – αρνητές του εμβολίου – έχουν προμηθευτεί και να χρησιμοποιούν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορονοϊό, ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για την προσωπική του εμπειρία με άνθρωπο που τον προσέγγισε για «μαϊμού» πιστοποιητικό.

Οπως ανέφερε, ένας άνθρωπος τον πλησίασε για να του προμηθεύσει πλαστό πιστοποιητικό με αντίτιμο 300 ευρώ, ενώ στην προσπάθειά του να τον πείσει χρησιμοποίησε και ονόματα «πρώτης γραμμής», τραγουδιστές και ηθοποιούς – πολλοί εκ των οποίων εμφανίζονται σε σίριαλ, κάνουν πρόβες για το θέατρο ή εμφανίζονται σε πάνελ εκπομπών.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Παράσχος:

Έχω προσωπική εμπειρία. Είχαμε μαζευτεί σε τραπέζι με κάποιους συναδέλφους και ένας με πλησίασε και μου πρότεινε να αγοράσω αυτό το παράνομο χαρτί και του λέω «χτύπησες λάθος πόρτα, έχω κάνει το εμβόλιο».

Μου είπε ότι πρέπει να στείλω σε αυτόν ένα μήνυμα με τα στοιχεία μου κι εκείνος θα τα στείλει εκεί που πρέπει να τα στείλει κι εκείνοι θα επικοινωνούσαν μαζί μου να κάνω 300€ κατάθεση.

Και μετά από 3-4 μέρες το χαρτί θα ερχόταν στο κινητό μου.

Για να με πείσει μου είπε ονόματα ηθοποιών και τραγουδιστών που είναι αρνητές του εμβολίου και μου έκανε εντύπωση γιατί ορισμένοι ηθοποιοί παίζουν σε σίριαλ, κάνουν πρόβες στο θέατρο και είναι σε εκπομπές.