spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΧΑΪΑΠάτρα: Πέντε συλλήψεις για το ατύχημα του 6χρονου σε αγώνα καρτ

Πάτρα: Πέντε συλλήψεις για το ατύχημα του 6χρονου σε αγώνα καρτ

Οι επόμενες 48 ώρες είναι πολύ σημαντικές και θα κρίνουν την έκβαση της υγείας του άτυχου αγοριού

Οι προσαγωγές των 5 ατόμων που φέρονται να έχουν την ευθύνη για το ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη διοργάνωση του PICK Patras, μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
Πρόκειται για τους διοργανωτές, τον οδηγό του οχήματος και τους υπεύθυνους ασφαλείας.

Οι συλληφθέντες κρατούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού, ενώ αύριο αναμένεται να περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Διευθυντής ΜΕΘ παίδων ΠΓΝΠ: Το παιδί έχει υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση
Μιλώντας στο Patris News ο Ανδρέας Ηλιάδης, Διευθυντής ΜΕΘ παίδων ΠΓΝΠ, τόνισε ότι το 6χρονο αγοράκι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, διασωληνωμένο.

Ο κ. Ηλιάδης τόνισε ότι οι επόμενες 48 ώρες είναι πολύ σημαντικές και θα κρίνουν την έκβαση της υγείας του άτυχου αγοριού, που παλεύει αυτή τη στιγμή με τον χρόνο, καθώς έχει υποστεί σοβαρότατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Διευθυντής 6ης ΥΠΕ: Το παιδί παραμένει σε καταστολή – Κρίσιμο το πρώτο 24ωρο

Ο Γιάννης Καρβέλης, Διευθυντής 6ης ΥΠΕ δήλωσε πως το 6χρονο παιδί διακομίστηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Καραμανδάνειο όπου διασωληνώθηκε και ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου έγινε αξονική τομογραφία, ενώ επιβεβαίωσε με την σειρά του πως το πρώτο 24ωρο είναι κρίσιμο καθώς τ

Σοκαριστικό ατύχημα στο Pick Patras με τραυματία ένα 6χρονο αγόρι
Οδηγός ενός καρτ έχασε τον έλεγχο στην οδό Μαιζώνος και Πλ. Γεωργίου, έξω από το ζαχαροπλαστείο Caravel και έπεσε πάνω σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Εκείνη την ώρα ένα παιδάκι με την οικογένειά του παρακολουθούσε. Το παιδί μετά την πρόσκρουση έπεσε κάτω από το κάγκελο και χτύπησε στο κεφάλι.

Ο αγώνας διεκόπη, στο σημείο έφθασε άμεσα ασθενοφόρο διασώστες του οποίου παρέλαβαν το παιδί και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί ηλικίας έξι ετών αρχικά διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο όπου διασωληνώθηκε στη συνεχεία μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο.Το νοσοκομείο ενημερώθηκε από τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη να είναι σε ετοιμότητα να υποδεχτεί το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διοργανωτές του αγώνα και υπεύθυνοι για αυτόν νομικά προσήχθησαν λίγο μετά το ατύχημα στο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών όπου και σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος τους. Την απόφαση για την τύχη τους ,δηλαδή αν θα συλληφθούν θα αποφασίσει ο εισαγγελέας Πατρών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων