Αλ. Πνευματικός για Νανόπουλο: Μηδενικό έργο και πολλά ΘΑ!!

Πνευματικός

Ιδιωτικοποίηση του ηλεκτροφωτισμού για 12 χρόνια. Δεσμεύονται οι επόμενες τρεις δημοτικές αρχές!! Υπερκέρδη για τον ιδιώτη και όχι μόνο. Χαμηλή ποιότητα φωτισμού για τους δημότες.

Αντί για μείωση των τελών, λόγω μείωσης της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, αυξήσεις στα δημοτικά τέλη. Δεν τα λέμε εμείς αυτά, τα λένε οι εισηγήσεις της τεχνικής υπηρεσίας και της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου.

Η δική μας η πρόταση είναι με διεθνή διαγωνισμό που θα αφορά την προμήθεια και τοποθέτηση των νέων λαμπτήρων τύπου Led, ο Δήμος να αντικαταστήσει όλο το δημοτικό φωτισμό και η ωφέλεια που θα προκύψει από την μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας (φθάνει έως 70%), να δοθεί όλη για αντίστοιχη μείωση των δημοτικών τελών και για την για ελάφρυνση των βαρών των νοικοκυριών σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Τα χρήματα για την χρηματοδότηση της αντικατάστασης του φωτισμού υπάρχουν, γιατί εμείς το φροντίσαμε ως προηγούμενη δημοτική αρχή . Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία από τον κύριο Νανόπουλο για την επιλογή του της αντικατάστασης του δημοτικού φωτισμού σε συνεργασία με ιδιώτη, διότι αυτή η επιλογή γίνεται από δήμους που δεν έχουν στη διάθεση τους τα χρήματα που απαιτούνται.

Ο κύριος Νανόπουλος όμως δεν πτοείται και συνεχίζει ακάθεκτος το καταστροφικό του έργο. Γιατί μέχρι σήμερα το δικό του έργο είναι μηδέν.

Δεν είναι άξιοι να ολοκληρώσουν ούτε τα έργα που παρέλαβαν σε εξέλιξη από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Αρκούνται και σήμερα μετά από δύο χρόνια σε υποσχέσεις πολλών « ΘΑ».

Το μηδενικό έργο και τα πολλά «ΘΑ» τα ακούσαμε για άλλη μια φορά στο χθεσινό μονόλογο απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής.

Αντί να συζητηθεί ο απολογισμός στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως προβλέπεται από τον νόμο και να γίνει διάλογος , δεν τολμούν γιατί ξέρουν ότι θα εκτεθούν και το αποφεύγουν σαν «τον διάολο το λιβάνι»