Ομοίοι της Μάνης- δωρεά ζωοτροφών στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους

0
Σκοπός η ανάκαμψη της δραστηριότητας στην περιοχή.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, το Ινστιτούτο προχωρά σε δωρεά 10 τόνων ζωοτροφών στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους του Δήμου Ανατολικής Μάνης

Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων στις πληγείσες Κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης, το Ινστιτούτο «Όμοιοι της Μάνης», αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά 10 τόνων ζωοτροφών για αιγοπρόβατα, σε συνεργασία με την ΠΕ Λακωνίας.

Σκοπός η ανάκαμψη της δραστηριότητας στην περιοχή.

«Οι Όμοιοι γεννήθηκαν για να προωθήσουν ένα μοντέλο κοινωνικής δράσης, όπου το άτομο υποβάλλεται και εξυπηρετεί μια συλλογική λειτουργία και όλοι μαζί, ως λειτουργία πλέον, υπερασπίζουν τα δίκια και προβάλλουν την ιδιαιτερότητα της Μάνης», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου, Μιχάλης Κουτσιλιέρης.

Η διανομή

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17/9 (09:00), στον χώρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας στο Γύθειο και θα αφορά στους εγγεγραμμένους κτηνοτρόφους στα μητρώα της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Λακωνίας.

Παρακαλούνται οι κτηνοτρόφοι να προσέλθουν με τα μητρώα τους και με την αστυνομική τους ταυτότητα ή εξουσιοδότηση αν πρόκειται να παραλάβουν για άλλο κτηνοτρόφο για λόγους ταυτοποίησης.