spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕποχικό επίδομα: Ενημέρωση από το Εργατικό Κέντρο Αργολίδας

Εποχικό επίδομα: Ενημέρωση από το Εργατικό Κέντρο Αργολίδας

Ξεκινάει σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το Ειδικό Εποχικό Βοήθημα του ΟΑΕΔ έτους 2021 για όσους επιθυμούν να την υποβάλλουν ηλεκτρονικά ενώ για όσους επιλέξουν τα ΚΕΠ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι αιτήσεις ξεκινούν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και ώρα 14:00. Ωστόσο οι δικαιούχοι όσο πιο σύντομα κάνουν την αίτηση τόσο πιο γρήγορα θα πληρωθούν. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr με τους κωδικούς TAXISnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση
https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/eidiko-epokhiko-boethema-oaed

Δεν απαιτείται αυτοπρόσωπη προσέλευση στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ. Το ύψος του ειδικού εποχικού βοηθήματος κυμαίνεται από 508,20 € έως 1.016,40 € και καταβάλλεται εφάπαξ στο τρίμηνο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου κάθε έτους.

Η Ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αργολίδας:

Η Διοίκηση τον Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αργολίδας ενημερώνει ότι από σήμερα Τρίτη 14/09/2021, αρχίζει η καταβολή τον ειδικού εποχιακού βοηθήματος στις επαγγελματικές κατηγορίες εργαζομένων.

Η λήξη υποβολής των αιτήσεων για την καταβολή τον ειδικού εποχικού βοηθήματος ορίζεται η 30/11/2021.

Για να είναι κάποιος συνάδελφος δικαιούχος πρέπει να έχει πραγματοποιήσει κατά το έτος 2020 τουλάχιστον 75 ημερομίσθια και όχι περισσότερα από 50 ημερομίσθια κατά την χρονική περίοδο από 1η Οκτωβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2020.

Οι δικαιούχοι Θα μπορούν να υποβάλουν την αίτηση ηλεκτρονικά, μέσω της Ενιαίας Πύλης τον Δημοσίου gov.gr, με τους κωδικούς TAXISnet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.gον.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/eidiko-epokhίko-boethema- oaed.

Το ύψος τον ειδικού εποχιακού βοηθήματος, προκειμένου για μισθωτούς τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου ορίζεται. στα 508,20 ευρώ.

Οι δικαιούχοι:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων