Το νέο Superfood έρχεται από την Αρκαδία!

0

Περίπου 8 χρόνια καλλιεργεί αρώνια η κυρία Γεωργία Κονονέλου στην Αρκαδία.

“Ήθελα να ασχοληθώ με ένα superfood που να ευδοκιμεί στην ορεινή περιοχή μας και να μην επηρεάζεται από ασθένειες, γιατί σκοπός μου ήταν μια απόλυτα οικολογική καλλιέργεια. Δεν ψεκάζω με τίποτα” μας λέει.

“Με δελέασε επίσης το γεγονός ότι ως καρπός έχει πάρα πολλά οφέλη για την ανθρώπινη υγεία, αντιοξειδωτικές ιδιότητες, πολυφαινόλες κ.λπ.”.

Αυτή τη στιγμή η καλλιέργεια της κας Κονονέλου περιλαμβάνει 180 δέντρα και η ίδια βρίσκεται στη διαδικασία της συγκομιδής, που γίνεται Αύγουστο – Σεπτέμβριο.

Οι μικροί μωβ καρποί με το άρωμα πικραμύγδαλου, τρώγονται νωποί ως φρούτο, αλλά γίνονται επίσης υπέροχη μαρμελάδα και χυμός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here