spot_img
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΜπλόκο στους 12χρονους ανεμβολίαστους στην εστίαση

Μπλόκο στους 12χρονους ανεμβολίαστους στην εστίαση

Βγήκε η απόφαση

Αναρτήθηκαν σε ΦΕΚ όλα τα μέτρα που θα ισχύουν από αύριο σε καφέ, μπαρ και εστιατόρια. Με self test μπορούν να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους εστίασης οι έως 11 ετών συνεπώς, από 12 ετών και πάνω, για την είσοδο σε καφέ, μπαρ και εστιατόρια είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός.
Μπλόκο στους 12χρονους ανεμβολίαστους στην εστίαση – Βγήκε η απόφαση

Σεισμός από την νέα απόφαση με τα μέτρα που θα ισχύσουν από αύριο στην εστίαση. Όποτε μπορείτε να δείτε στο ΦΕΚ που αναρτήθηκε, ανεμβολίαστοι 12 χρονοι δεν θα μπορούν να εισέρχονται σε καταστήματα εστίασης.

Τα καταστήματα εστίασης θα αποτελούν αμιγείς χώρους μόνο για πλήρως εμβολιασμένους. Θα έχουν χωρητικότητα 85% ενώ οι πελάτες θα εισέρχονται με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης. Τα πιστοποιητικά αποδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε μέσω κινητό με την εφαρμογή COVID FREE gr.

Για ηλικίες από 5 έως 11 ετών, θα εισέρχονται με self test εντώς 24ωρο. Σύμφωνα με την απόφαση, οι ηλικίες πάνω από 12 ετών, για να εισέλθουν σε καφέ και εστιατόρια θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι για να φάνε σε κάποιο εστιατόριο με την οικογένειά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων