Γ. Τσόφλιος- Ενωση Ερμιονίδας: Περιμένουμε από τους φιλάθλους να μας στηρίξουν

0

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιώργος Τσόφλιος έδωσε συνέντευξη για την επιστροφή του στην Ενωση Ερμιονίδας .

ΔΗΜ. :Γιώργο καλοσώρισες και πάλι στην οικογένεια της Ενωσης Ερμιονίδας .Πώς νιώθεις;
Γ.Τ :Είμαι πολύ χαρούμενος πού επιστρέφω στήν Ενωση Ερμιονίδας μετά από τέσσερα χρόνια. Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι καλή χρονιά με υγεία και να επιστρέψουμε γρήγορα στην κανονικότητα..

ΔΗΜ: Πώς ήταν οι πρώτες σου στιγμές και πάλι στην ομάδα ;
Γ.Τ. : Απο την Παρασκευή που έφτασα στήν Ερμιόνη νιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα, είδα γνώριμα πρόσωπα, φίλους και νιωθω πραγματικά ικανοποίηση για την επιλογή μου.
ΔΗΜ. : Την Παρασκευή το απόγευμα έκανες την πρώτη σου προπόνηση . Πώς είδες την ομάδα ;
Γ.Τ. : ‘Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι νομίζω ότι στήν ομάδα γίνεται μιά πολύ καλή προσπάθεια με νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σε συνδυασμό με πιό έμπειρους οι οποίοι εχουνε οδηγήσει την ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες κατά το παρελθόν!

ΔΗΜ : Από τον Γιώργο Τσόφλιο τι περιμένει η ομάδα της Ενωσης :
Γ.Τ. : Προσωπικά θα δώσω το 100% και εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι παραγωγική!

ΔΗΜ.: Τέλος τι περιμένεις από τους φιλάθλους της ομάδας.
Γ.Τ.: Οι φίλαθλοι της ομάδας της Ερμιονίδας είναι καταπληκτικοί. Θέλω να είναι δίπλα μας όπως είναι όλα τα χρόνια δίπλα στην ομάδα. Μου είχε κάνει εντύπωση στην προηγούμενη θητεία μου στην ομάδα πού ερχόντουσαν και στους εκτός έδρας αγώνες και μας έδιναν δύναμη. Αυτό περιμένουμε και φέτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here