spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ Χρόνης για το Epidavros action: Θα είναι ένα τεστ για όλους...

Ο Χρόνης για το Epidavros action: Θα είναι ένα τεστ για όλους μας

Ο Δήμος Επιδαύρου, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η εταιρεία whynot διοργανώνουν αθλητική εκδήλωση τριάθλου, Aquathlon, κολύμβησης και τρεξίματος για μικρούς και μεγάλους με κέντρο την Αρχαία Επίδαυρο.

Πρόκειται για διοργάνωση η οποία έχει διεξαχθεί το 2014, 2017, 2018, και 2019 με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας το δικό της στίγμα στην τριαθλητική κοινότητα.

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου, κος Τάσος Χρόνης, μίλησε στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή “Οι από δω τους από κει” για το αθλητικό event που θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου.

«Σκοπός του φετινού τριάθλου είναι να δείξουμε και στους αθλητές ότι δεν τους ξεχνάμε, μετά από ενάμιση χρόνο. Θα είναι ένα τεστ για όλους μας, θα τηρήσουμε όλα τα μέτρα, ο κόσμος θα προσαρμοστεί και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά.

Αυτό το event γίνεται αρκετά χρόνια, είχε καθιερωθεί να γίνεται κάθε χρόνο, όμως πέρυσι δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας. Τελευταία φορά ήταν το 2019. Έχει ως κέντρο την Αρχαία Επίδαυρο, αλλά και τους γύρω οικισμούς, όσον αφορά το ποδηλατικό σκέλος.

Οι μικρές αποστάσεις, κυρίως για τους μικρούς αθλητές, γίνονται μέσα στο χώρο της Αρχαίας Επιδαύρου, όπως είχε σχεδιαστεί τα τελευταία χρόνια, για να ξέρουν και οι αθλητές το χώρο όπως τον γνώριζαν. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός, όσον αφορά τις συμμετοχές.

Το μεγαλύτερο κομμάτι έχει ήδη κλείσει. Το πρωί του Σαββάτου ξεκινούν οι αγώνες για τις μικρές ομάδες, ενώ από το πρωί της Κυριακής θα διεξαχθεί ο μεγάλος αγώνας. Οι καιρικές συνθήκες θα είναι οι ιδανικές για τα αγωνίσματα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κος Χρόνης μιλώντας στους Αλέξανδρο Τσουβέλα και Μαρία Ζαφειράτου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων