spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΔήμαρχος Ύδρας: Αγωνιζόμαστε για τα συμφέροντα του δήμου

Δήμαρχος Ύδρας: Αγωνιζόμαστε για τα συμφέροντα του δήμου

Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης: “Αντιταχθήκαμε σθεναρά στα αβάσιμα και αόριστα επιχειρήματα της ένστασης του Δήμου Λαυρεωτικής – Δεν παραχωρούμε τίποτα σε κανέναν αγωνιζόμαστε για τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών μας!!!”

«Ακόμα μια πολύωρη μάχη έδωσε στις (06/09/2021) η Ύδρα μας ενώπιον της Επιτροπής Ενστάσεων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Αντιταχθήκαμε σθεναρά στα αβάσιμα και αόριστα επιχειρήματα της ένστασης του Δήμου Λαυρεωτικής με την οποία επιδιώκει να ανατρέψει την απόφαση του εν λόγω Υπουργείου βάσει της οποίας όλα τα νοικοκυριά της Ύδρας δικαιούνται έκπτωση στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος. Την νομική εκπροσώπηση του Δήμου μας είχε ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Νικόλαος Χλέπας.

Είμαστε σε αναμονή για την απόφαση της προαναφερθείσας Επιτροπής. Ο Δήμος Ύδρας έχει ήδη εισπράξει πάνω από ένα εκατομμύριο Ευρώ από την λειτουργία του αιολικού πάρκου στην Νησίδα Άγιος Γεώργιος.

Μια ενδεχόμενη θετική απόφαση και από την εν λόγω Επιτροπή θα οδηγήσει πολύ σύντομα σε σημαντική έκπτωση στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας για όλα τα νοικοκυριά της Ύδρας. Δεν παραχωρούμε τίποτα σε κανέναν αγωνιζόμαστε για τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών μας!!!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων