spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΤο meteo «αδειάζει» Καλλιάνο: Δεν είναι μετεωρολόγος

Το meteo «αδειάζει» Καλλιάνο: Δεν είναι μετεωρολόγος

Ο κ. Καλλιάνος δεν είναι μετεωρολόγος… δεν σταματούν να τον αναφέρουν ως μετεωρολόγο οι δημοσιογράφοι απλά επειδή παρουσιάζει μερικά δελτία καιρού» αποσαφηνίζει το meteo.gr, αφήνοντας την κυβέρνηση εκτεθειμένη ως προς την επιλογή της.

Αφορμή για το άδειασμα υπήρξε η ανάρτηση του βουλευτή για την υπόθεση Σεμέδο, ισχυριζόμενος πως η ανήλικη «έπλασε» την ιστορία βιασμού, ώστε να αποσπάσει χρήματα από τον Πορτογάλο παίκτη «για να αγοράσει το νέο iphone 13».

Σε σχολιασμό ανάρτησης του αρχισυντάκτη του 2020mag.gr, Κωνσταντίνου Ταχτσίδη, το meteo.gr αποσαφηνίζει πως ο βουλευτής της ΝΔ δεν είναι μετεωρολόγος.

Αναφορικά με τη χυδαία ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου για την υπόθεση Σεμέδο, στο twitter «Η ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου, δεν ήταν απλά παρεμβατική ως προς τη δικαιοσύνη, αλλά κυρίως ένα δείγμα ατόφιου μισογυνισμού. Δεν είναι θέμα συγνώμης, λάθους και κακίας στιγμής.

Είναι ριζωμένη πεποίθηση» το meteo.gr ξεκαθαρίζει: «Επίσης ο κ. Καλλιάνος δεν είναι μετεωρολόγος… δεν σταματούν να τον αναφέρουν ως μετεωρολόγο οι δημοσιογράφοι απλά επειδή παρουσιάζει μερικά δελτία καιρού».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο επίσημο βιογραφικό του Γιάννη Καλλιάνου στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων, ως επάγγελμα έχει δηλωθεί «Μαθηματικός Msc – Μετεωρολόγος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων