Οι Πελοποννήσιοι της Νοτίου Αμερικής στηρίζουν τους πυρόπληκτους

0
Πελοποννήσιοι

Τη συμπαράσταση των μελών της προς τους πυρόπληκτους στην Περιφέρεια Πελοποννήσου επισημαίνει σε επιστολή της προς τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα η Ενωση Πελοποννησίων Νοτίου Αμερικής “Ο Γέρος του Μοριά”, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι προτίθενται να συνδράμουν με όποιον τρόπο κριθεί προσφορότερος.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Μπουένος Άιρες , Αυγούστου 2021

Κ. Παναγιώτης Ε. Νίκας
Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Αγαπητοί συμπατριώτες μας,

Από την κοινότητά μας Unión Helénica Peloponense o Gueros tou MORIÁ (Παμπελοποννησιακός Σύλλογος Νότιας Αμερικής Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ) με έδρα το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Ο μοναδικος εθνοπεριφερειακός Σύλλογος της Πελοποννήσου σε ολόκληρη τη Νότια Αμερική, (εθνική τοπική οργάνωση) στέκεται αλληλεγγύος σε όλους τους κατοίκους της περιφέρειας της Πελοποννήσου, για τις ανυπολόγιστες απώλειες που προκάλεσαν αυτές οι πυρκαγιές, πλήττοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό, πολιτιστικό και οικονομικό ιστό της αγαπημένης μας περιοχής της Πελοποννήσου.

Η μητέρα πατρίδα πενθεί, και εμείς από την ομογένεια της διασποράς, στέλνουμε με την καρδια μας, την πιο θερμή αγκαλιά, στους κατοίκους ολόκληρης της Πελοποννήσου, καθιστώντας τον εαυτό μας διαθέσιμο για οτιδήποτε χρειαστείτε. Προσευχόμενοι για το τέλος αυτών των τρομερών γεγονότων, που έχουν βλάψει και βλάπτουν τη μακρινή και αγαπημένη μας γη, σας αποχαιρετούμε, ευχόμενοι η επόμενη επιστολή μας να σχετίζεται με μελλοντικά σχέδια ζωής.
Χαιρετουμε εσάς και τους κατοίκους της περιοχής με γνήσια και ειλικρινή εκτίμησή.

Ιωάννης Σταμαδιάνος Όσκαρ Μελετιου
Γενικός γραμματέας Πρόεδρος