Ναύπλιο: Ξεκινάει δυναμικά ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος

0
Ναύπλιο: Ξεκινάει δυναμικά ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος
Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό προκαλεί η υποψηφιότητα  του Δικηγόρου Ευάγγελου Λαμπρόπουλου  για τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, αφού η κατάσταση στο Δήμο, δημιουργεί επιτακτικές συνθήκες για την κατάρτιση νέου συνδυασμού και ενεργό συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία.

Ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος δραστήριος όπως πάντα δίνει εδώ και αρκετό καιρό το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπλιέων, πλαισιωμένος από μία ομάδα δημοτικών συμβούλων και δημοτών με σκοπό να τον γνωρίσουν και όσοι ακόμα δεν τον ξέρουν.

Η παρουσία του άλλωστε στις δύο τοπικές εορτές αυτής του Αγίου Ανδριανού και Ναταλίας και της κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης στη Ν. Τίρυνθα δηλώνουν την πρόθεσή του να αναμετρηθεί σκληρά με τον νυν δήμαρχο και γιατί όχι να κερδίσει το δημαρχιακό θώκο της πόλης του Ναυπλίου.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος και οι συνεργάτες του,(ομάδα η οποία αποτελείται από επιστήμονες και καταξιωμένους επιχειρηματίες), το διάστημα αυτό οργανώνουν πολύπλευρα το όλο εγχείρημα για το οποίο οι ανακοινώσεις αναμένονται την προσεχή Άνοιξη.

«Να πάει ο Δήμος μπροστά» είναι η βασική δήλωση του νέου υποψηφίου, που επισημαίνει ότι στην παρούσα συγκυρία, ιδιαίτερα στην μετά-covid εποχή, έχει σημασία ο Δήμος Ναυπλιέων να είναι επιτέλους παρών στα μεγάλα ζητήματα. Να επωφεληθεί από στρατηγικά σχέδια, προγράμματα και προοπτικές που ανοίγονται λόγω ευρωπαϊκών ευνοϊκών συγκυριών.

Μένει λοιπόν να δούμε αν το πρόγραμμα, οι προτάσεις και ο αντιπολιτευτικός λόγος του υποψήφιου δημάρχου κ. Λαμπρόπουλου και των συνεργατών του, θα σταθούν ικανά ώστε όχι μόνο να μπορέσει να αντιπαρατεθεί με τον νυν δήμαρχο, αλλά γιατί όχι να κερδίσει και τις εκλογές.