spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕρμιόνη- βραβεία πολιτισμού : Γκρίνια για τα προσκλητήρια στην εκδήλωση

Ερμιόνη- βραβεία πολιτισμού : Γκρίνια για τα προσκλητήρια στην εκδήλωση

Γκρίνια φαίνεται να έχει προκληθεί αναφορικά με τις προσκλήσεις για τα βραβεία πολιτισμού “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη” και αυτό γιατί τα μέτρα περιοσμού για την πανδημία μειώνουν κατά πολύ τους καλεσμένους σε όλες τις εκδηλώσεις.

Βεβαίως ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ερμιόνης καταλογίζει ευθύνη στο δήμαρχο κ. Γεωργόπουλο για τον αριθμό των ατόμων που θα παρευρίσκονται και ζητάει εξηγήσεις.

Ολόκληρη η απάντηση του δημάρχου για το θέμα:

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 

Απάντηση στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Κοινότητας Ερμιόνης

Κύριε Πρόεδρε του Συμβουλίου της Κοινότητας Ερμιόνης,

Γνωρίζετε ότι τα βραβεία πολιτισμού «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», τα οποία θα απονεμηθούν στην Ερμιόνη, στις 3 Σεπτεμβρίου 2021, τελούν υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας.
Επίσης γνωρίζετε ότι λόγω της πανδημίας (covid 19) ο αριθμός των προσκεκλημένων τη φετινή χρονιά θα είναι αυστηρά περιορισμένος.
Η προσωπική μου επιθυμία αλλά νομίζω ότι και η επιθυμία της ΠτΔ και της διοργανώτριας κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη είναι να παρακολουθήσουν την εκδήλωση αδιακρίτως όσοι το επιθυμούν. Δυστυχώς όμως λόγω της πανδημίας αυτό δεν είναι εφικτό.
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας δεν έχει την «αποκλειστική ευθύνη των προσκλήσεων» όπως λαθεμένα εσείς αναφέρετε σε ενημερωτική επιστολή σας, την οποία αποστείλατε προς 126 άτομα, ενημερώνοντάς τα ότι εσείς επιθυμείτε να προσκληθούν στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Προφανώς υπονοείτε ότι εάν δεν προσκληθούν την ευθύνη την έχει ο Δήμαρχος.

Με αυτήν σας την ενέργεια δείχνετε ότι αγνοείτε και περιφρονείτε την Προεδρία της Δημοκρατίας, την διοργανώτρια κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τον Δήμο Ερμιονίδας, οι οποίοι λαμβάνουν μέτρα κατά της διάδοσης της πανδημίας σεβόμενοι τις οδηγίες της Κυβέρνησης.

Ο Δήμος Ερμιονίδας λειτουργώντας με σεβασμό και ευθύνη προς το κοινωνικό σύνολο για την προστασία της υγείας έχει προτείνει σε συνεργασία με τους διοργανωτές μικρό αλλά αντιπροσωπευτικό αριθμό προσκεκλημένων και συγκεκριμένα Δημοτικούς Συμβούλους, Κοινοτικούς Συμβούλους της Ερμιόνης, εκπροσώπους των Λιμενικών και Αστυνομικών αρχών, εκπροσώπους νομικών προσώπων και εκπροσώπους όλων των πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της Ερμιόνης.

Γνωρίζω ότι σας έχει προταθεί από το γραφείο της κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη να προτείνετε 15 άτομα εκτός των παραπάνω αναφερθέντων, τα οποία έχουν προσκληθεί από το Δήμο Ερμιονίδας.

Με αυτήν την πρόταση είμαι σύμφωνος και εγώ.

Επομένως θα πρέπει να επιλέξετε 15 ονόματα, τα οποία θα πρέπει να αποστείλετε πάραυτα στο γραφείο της κας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.

Ο Δήμαρχος
Γιάννης Γεωργόπουλος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων