spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΟ δήμος Τροιζηνίας- Μεθάνων στο πρόγραμμα THE GREEN CITY

Ο δήμος Τροιζηνίας- Μεθάνων στο πρόγραμμα THE GREEN CITY

Το πρόγραμμα THE GREEN CITY υλοποιείται σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, τον ΕΔΣΝΑ και την εταιρεία Citipost και απευθύνεται σε περίπου 4εκ. πολίτες, στους 66 δήμους της Περιφέρειας Αττικής (24/08/2021)

Το πρόγραμμα THE GREEN CITY υλοποιείται σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, τον ΕΔΣΝΑ και την εταιρεία Citipost και απευθύνεται σε περίπου 4εκ. πολίτες, στους 66 δήμους της Περιφέρειας Αττικής

Το πρόγραμμα THE GREEN CITY υλοποιείται σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, τον ΕΔΣΝΑ και την εταιρεία Citipost και απευθύνεται σε περίπου 4εκ. πολίτες, στους 66 δήμους της Περιφέρειας Αττικής.

Μέσω του THE GREEN CITY, 60 Κινητά Πράσινα Σημεία θα πραγματοποιούν προκαθορισμένα δρομολόγια σε καθημερινή βάση, θα σταθμεύουν και θα λειτουργούν σε κάθε Δήμο της Περιφέρειας Αττικής, όπως και στον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Οι πολίτες ενημερώνονται μέσω της mobile εφαρμογής THE GREEN CITY για τα σημεία στα οποία θα λειτουργούν τα Κινητά Πράσινα Σημεία και προσκομίζουν διαχωρισμένα ανακυκλώσιμα υλικά. Με αυτόν τον τρόπο τους δίνεται η δυνατότητα να ανακυκλώνουν υλικά πολλών κατηγοριών και να επιβραβεύονται.

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021
09:30 – 12: 00 ΣΤΑ ΜΕΘΑΝΑ
(στον κεντρικό προβλήτα του λιμένα)
13:00 – 16:00 ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΑ (στη δυτική πλευρά του προβλήτα έναντι του Δημοτικού καταστήματος)

Οι κατηγορίες των υλικών που μπορούν να συλλεχθούν – ανακυκλωθούν στα Κινητά Πράσινα Σημεία είναι οι κάτωθι:

Πατήστε στο pdf αρχέιο για να διαβάσετε για τους πόντους από τα υλικά ανακύκλωσης: Πόντοι.pdf

Ο τύπος και το βάρος των υλικών που προσκομίζονται προς ανακύκλωση, μετατρέπονται σε πόντους και οι πολίτες κερδίζουν οφέλη µέσω των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του προγράμματος, οι οποίες παρουσιάζονται στην mobile εφαρμογή THE GREEN CITY.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.thegreencity.gr
ή καλέστε στο τηλ.: 210 9215 5000
THEGREENCITY/AppleStore
THEGREENCITY/GooglePlay

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων