spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑΜεσσηνία: Εντοπίστηκαν δύο “ορφανές” χασισοφυτείες στους Γαργαλιάνους

Μεσσηνία: Εντοπίστηκαν δύο “ορφανές” χασισοφυτείες στους Γαργαλιάνους

Δύο μικρές “ορφανές” φυτείες χασισόδεντρων εντόπισαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στις τοπικές κοινότητες της Φλόκας και Λεύκης Γαργαλιάνων. Και οι δύο εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες και εκχερσωμένες περιοχές σε αγροτοδασικές εκτάσεις και οι ιδιοκτήτες τους, παραμένουν άγνωστοι.

Ειδικότερα, χθες Πέμπτη 12-8-2021 το πρωί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο στη Φλόκα, φυτεία κάνναβης αποτελούμενη από -18- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,8- μέτρων, περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Λίγο αργότερα, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο στη Λεύκη, -4- φυτά κάνναβης, ύψους έως -2,2- μέτρων, περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των δραστών.

Επιπλέον συλλήψεις έγιναν για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (12.8.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, μικροποσότητα κύβου ζάχαρης και -2- χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Συνελήφθη, χθες (12.8.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,3- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων