spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΜΕΣΣΗΝΙΑΠύλος: Επικοινωνία Καρβέλη με Σαμαρά και Καραμανλή για πυρόπληκτους

Πύλος: Επικοινωνία Καρβέλη με Σαμαρά και Καραμανλή για πυρόπληκτους

Επικοινωνία με τον πρώην Πρωθυπουργό και Βουλευτή Μεσσηνίας Αντώνη Σαμαρά και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, με σκοπό την άμεση ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Κοινότητα Βασιλιτσίου και στον οικισμό Λειβαδάκια της Κορώνης.

Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του ανέφερε: «Εδώ και δύο μέρες οι πυρκαγιές που προκλήθηκαν σε Κοινότητες και Οικισμούς της Κορώνης και στο ορός Μαγκλαβά Παπαφλέσσα έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημίες, που σε πολλές περιπτώσεις μεταφράζονται σε απόλυτη καταστροφή για τις ιδιοκτησίες των κατοίκων.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας, η άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μου του συντοπίτη μας πρώην Πρωθυπουργού και Βουλευτή Μεσσηνίας Αντώνη Σαμαρά και του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, για κρατική βοήθεια προς τους πληγέντες των πυρκαγιών, μου δίνει ελπίδα ότι θα υπάρξει απόλυτα συντονισμένη προσπάθεια για την αποζημίωσή τους.

Ευχαριστώ και τους δύο από καρδιάς. Θερμές ευχαριστίες εκφράζω επίσης στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νικόλαο Χαρδιαλιά, στον Βουλευτή Μεσσηνίας Ιωάννη Λαμπρόπουλο, στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, στον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ευστάθιο Αναστασόπουλο, καθώς και στον Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλειο Χαντζή, για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στο συντονισμό της κατάσβεσης των καταστροφικών πυρκαγιών».

Τέλος, ο Δήμαρχος συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους όσοι έδωσαν τη μάχη του κατασβεστικού έργου. Την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους εθελοντές Πυροσβέστες, τους Πιλότους των εναέριων μέσων κατάσβεσης, τα κλιμάκια τω γειτονικών Δήμων και όλους τους ανωνύμους εθελοντές, που συνέβαλαν ουσιαστικά στον περιορισμό των μετώπων. Επίσης, ευχαριστίες εξέφρασε στους εμπλεκόμενους υπαλλήλους του Δήμου, αλλά και τους στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή, προκειμένου να βοηθήσουν στον επιχειρησιακό συντονισμό, δίνοντας τη μάχη για την αντιμετώπιση του κινδύνου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων