spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΆργος: Υδροδοτήθηκε το Κουτσοπόδι από τις πηγές της Λέρνης

Άργος: Υδροδοτήθηκε το Κουτσοπόδι από τις πηγές της Λέρνης

Ένα σπουδαίο έργο για τον Δήμο Άργους Μυκηνών και συγκεκριμένα για την κοινότητα Κουτσοποδίου ολοκληρώθηκε χθες με τις πηγές τις Λέρνης να υδροδοτούν πλέον και το βόρειο τμήμα του Δήμου .

Ένα έργο προϋπολογισμού 1.709.960,00 ευρώ που παρέδωσε στους δημότες η ΔΕΥΑΑΡΜ και περιλαμβάνει την κατασκευή νέου κεντρικού αγωγού για την υδροδότηση της Δ.Ε Κουτσοποδίου με νερό από τις πηγές της Λέρνης .

Ο ωφελούμενος πληθυσμός που θα εξυπηρετηθεί με βελτιωμένες υπηρεσίες ύδρευσης από το συγκεκριμένο έργο, ανέρχεται σε 6.000 άτομα.

Πρόκειται για την τελική πράξη του μεγάλου διαδημοτικού έργου που έχει υλοποιήσει έως σήμερα η Δ.Ε.Υ.Α. Άργους – Μυκηνών για την Υδροδότηση των τέως Δήμων Άργους- Μιδέας- Μυκηνών -Κουτσοποδίου.

Ο νέος τροφοδότης αγωγός μήκους περίπου 9 χλμ έχει κατασκευαστεί από την διασταύρωση της οδού Κουρτακίου, μέχρι την δεξαμενή στο γυμνάσιο Κουτσοποδιου, και με δεύτερη κίνηση στην δεξαμενή του Προφήτη Ηλία.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος επισκέφθηκε χθες μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΡΜ κ. Πέτρο Διολίτση την δεξαμενή πλησίον του Γυμνασίου Κουτσοποδίου όπου και επέβλεψαν την ομαλή λειτουργία του έργου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων