spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠρόστιμα για αφισοκόλληση από τον Δήμο Άργους Μυκηνών

Πρόστιμα για αφισοκόλληση από τον Δήμο Άργους Μυκηνών

Υψηλά πρόστιμα επιβάλλει ο Δήμος Άργους Μυκηνών για αφισοκόλληση στα όρια ευθύνης του. Παρά την μεγάλη μείωση του φαινομένου μετά τις έντονες συστάσεις-προειδοποιήσεις του Τομέα Καθαριότητας του Δήμου πριν λίγους μήνες, οι λίγες περιπτώσεις που καταγράφηκαν θα τιμωρηθούν.

Οι κανόνες και οι νόμοι πρέπει να τηρούνται χωρίς εξαιρέσεις για να παραμείνει ο Δήμος μας καθαρός, μια προσπάθεια που είναι συνεχής και θέλει συμμάχους όλους μας.

Είχαμε αναφέρει και πριν μερικούς μήνες και επαναλαμβάνουμε πως η αφισοκόλληση, στο δημόσιο χώρο, σε στύλους της ΔΕΗ, στους φωτεινούς σηματοδότες, σε δέντρα κ.α. από εκδηλώσεις, συναυλίες, πανηγύρια, εκθέσεις, κέντρα διασκέδασης, ΝΠΔΔ κ.ο.κ., δημιουργεί άσχημη εικόνα και υποβαθμίζει το περιβάλλον, προσβάλλει την αισθητική των πολιτών και δημιουργεί παράλληλα και προϋποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων αφού τα μηνύματα μέσω των αφισών αποσπούν την προσοχή των οδηγών ή λόγω της πιθανής αποκόλλησης τους και πτώσης στο οδόστρωμα.

Το 2021 η τεχνολογία, το διαδίκτυο, τα ΜΜΕ, τα social media, δίνουν άπειρες δυνατότητες προβολής οποιονδήποτε υπηρεσιών, εκδηλώσεων κ.λπ. Είμαστε αποφασισμένοι να σταματήσουμε το φαινόμενο της αφισοκόλλησης στο Δήμο μας. Ας σεβαστούμε το δημόσιο χώρο ο οποίος ανήκει σε όλους μας. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνουμε μια νέα αρχή.
Όλοι Μαζί να συμβάλουμε στην διατήρηση του περιβάλλοντος καθαρού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων