spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΧΙΚΗ 1Αχαϊα: To vτου της αστυνομίας στα μπουζούκια όπου τραγουδούσε η Πάολα

Αχαϊα: To vτου της αστυνομίας στα μπουζούκια όπου τραγουδούσε η Πάολα

Η Πάολα εμφανίστηκε μπροστά στους θαυμαστές της, που γέμισαν κάθε γωνιά του νυχτερινού κέντρου. Πάνω που το κέφι στην Αχαϊα είχε ανάψει έκαναν την εμφάνισή τους αστυνομικοί.

Γεμάτο το Volcano στο Δρέπανο της Αχαϊας για τη μία και μοναδική εμφάνιση της τραγουδίστριας. Η Πάολα ήταν να εμφανιστεί και την περασμένη Παρασκευή, όμως το πρόγραμμα αναβλήθηκε.

Το κατάστημα τηρούσε τα μέτρα ασφαλείας, ενώ η αστυνομία έκανε έλεγχο γύρω στη 01.00 τα ξημερώματα προκειμένου να διαπιστώσει αν τηρούνται όσα έχουν αποφασιστεί από την τελευταία ΚΥΑ για τα κέντρα διασκέδασης.

Σύμφωνα με το flamis.gr, η αστυνομία δεν μπορούσε να κάνει έλεγχο για το ποιοι από τους θαμώνες ήταν εμβολιασμένοι, ευελπιστώντας πως η Διεύθυνση θα είχε πράξει τα δέοντα στην είσοδο του καταστήματος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου η Αστυνομία δεν διαπίστωσε καμία παράβαση. Η δισκέδαση συνεχίστηκε μέχρι το ξημέρωμα με την Πάολα να τα δίνει όλα επί σκηνής. Στις παρακάτω εικόνες παίρνουμε μια γεύση από την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στα μπουζούκια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων