spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗ90% οι εμβολιασμένοι στη Μύκονο- τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για Πελώνη

90% οι εμβολιασμένοι στη Μύκονο- τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για Πελώνη

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση πως «αναγκάζεται να τινάξει την τουριστική σεζόν στον αέρα»

Με ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει πως το ποσοστό εμβολιασμού στη Μύκονο είναι πάνω από 90%, ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστωτελία Πελώνη, η οποία νωρίτερα το Σάββατο χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «κατά συρροή ψεύτη» και σημείωσε πως στη Μύκονο δεν επιβλήθηκε lockdown αλλά «μέτρα περιορισμού στη διασκέδαση».

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση πως «αναγκάζεται να τινάξει την τουριστική σεζόν στον αέρα» και καλεί την κυβερνητική εκπρόσωπο να ζητήσει «συγγνώμη». Παράλληλα τονίζει πως «αν η κυρία Πελώνη αναζητεί ψεύτες, μπορεί να απευθυνθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Με ποσοστό εμβολιασμού αρκετά πάνω από 90% στη Μύκονο και εφόσον υποτίθεται ότι γίνονται έλεγχοι στους τουρίστες που φτάνουν στο νησί, θα περιμέναμε η κα Πελώνη αντί να βρίζει να ζητήσει επιτέλους μια συγνώμη, να μας εξηγήσει πως ακριβώς τα έκανε η κυβέρνηση της πάλι μπάχαλο και αναγκάζεται να τινάξει την τουριστική σεζόν στον αέρα με νέα περιοριστικά μέτρα.

Τέλος, αν αναζητά ψεύτες, μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στον κ. Μητσοτάκη – αν τον πετύχει σε κανένα τριήμερο – που έχει πανηγυρίσει ότι νίκησε τον κορονοϊο δέκα φορές και άλλες τόσες έχει ρίξει τη δημόσια υγεία και την οικονομία στα βράχια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων