spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚΟΡΙΝΘΙΑΕξιχνιάστηκαν 16 κλοπές και διαρρήξεις στην Κορινθία

Εξιχνιάστηκαν 16 κλοπές και διαρρήξεις στην Κορινθία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δεκαεπτά (16) περιπτώσεις κλοπών καταλυτών οχημάτων και μίας (1) απόπειρας διάρρηξης οχήματος, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων, Νεμέας και Βέλου-Βόχας Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δέκα (10) ημεδαποί, ηλικίας από 29 έως και 34 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, καθώς και από τον τρόπο δράσης (modus operandi), οι ανωτέρω δράστες, ενεργώντας κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση, κατά το χρονικό διάστημα από την 28/3/2021 έως και την 31/3/2021, διέπραξαν συνολικά -16- περιπτώσεις κλοπών και -1- περίπτωση απόπειρας διάρρηξης οχήματος, αντίστοιχα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, έχοντας μεθοδική δράση και διακριτούς ρόλους, προέβαιναν συστηματικά στη διάπραξη κλοπών καταλυτών από οχήματα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά το ποσό των -3.600- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων