Επιμελητήριο: Συγχαρητήρια επιστολή στον Δήμαρχο Τρίπολης

0

“Ο Δήμος Τρίπολης διαφοροποιείται από άλλους Δήμους και ασχολείται ενεργά και με την τοπική επιχειρηματικότητα”, αναφέρεται στην επιστολή.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, σε συνέχεια της συνεργασίας με τον Κινεζικό Ελληνικό Σύνδεσμο Οικονομικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (CHAECD) για την ανάπτυξη συνεργασίας με τον Δήμο της Γκουιγιάνγκ στην Κίνα, απέστειλε την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή στον Δήμαρχο Τρίπολης.

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Σε συνέχεια της κοινής προσπάθειας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Δήμου Τρίπολης για την ανάπτυξη φιλικών και συνεργατικών σχέσεων με τον Δήμο της πόλης Guiyang της Κίνας σε πολιτιστικό, επιχειρηματικό και τουριστικό επίπεδο, με την αρωγή του Κινεζικού – Ελληνικού Συνδέσμου Οικονομικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (CHAECD) και του Προέδρου του κυρίου Γιώργου Καγκλή προσωπικά, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας και την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας.

Χαιρόμαστε δε ιδιαίτερα που ο Δήμος Τρίπολης διαφοροποιείται από άλλους Δήμους και ασχολείται ενεργά και με την τοπική επιχειρηματικότητα, κατανοώντας ότι αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη της πόλης μας. Πιστεύουμε ειλικρινά ότι αυτού του είδους οι συνεργασίες και πρωτοβουλίες μεταξύ των φορέων της πόλης μας μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να έχουν για την τοπική επιχειρηματικότητα, την οικονομία και την ανάπτυξη της πόλης και το Επιμελητήριο Αρκαδίας με τον Δήμο Τρίπολης το αποδεικνύουν εμπράκτως και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα συνεχίσουμε έτσι και στο μέλλον.

Πιστεύουμε επίσης ότι σύντομα θα ανταποκριθεί σε αυτή τη συνεργασία και εν γένει σε αυτές τις κοινές προσπάθειες και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια ισχυρή συμμαχία για το καλό της πόλης μας.

Και πάλι σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας συγχαίρουμε για την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας.

Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΟΥΠΗΣ