spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΑρκαδία: Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τρίπολη

Αρκαδία: Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τρίπολη

Αρκαδία: Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τρίπολη. Τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο υπουργείο του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Συζήτησαν για την προετοιμασία της επίσκεψης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσα στον Ιούλιο στην Τρίπολη, ενώ την άλλη Παρασκευή, 16 Ιουλίου, ο αναπληρωτής υπουργός θα έρθει στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο περιφερειάρχης συζήτησε επίσης με τον κ. Πέτσα αυτοδιοικητικά θέματα.

Σχετικά η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοίνωσε: “Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στην Αθήνα, την περασμένη Πέμπτη, με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα, στον οποίον έθεσε ζητήματα της αρμοδιότητάς του.

Με τον εν λόγω υπουργό, ο οποίος θα βρίσκεται στην Τρίπολη την ερχόμενη Παρασκευή 16 Ιουλίου, συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν στην προετοιμασία της επίσκεψης στην Περιφέρεια, μέσα στον τρέχοντα Ιούλιο, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στα αυτοδιοικητικά θέματα που ο περιφερειάρχης έθεσε στον Στ. Πέτσα περιλαμβανόταν, η προκήρυξη θέσεων Γενικών Διευθυντών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, θέματα διοικητικά και λειτουργίας των υπηρεσιών, η εφαρμογή της κινητικότητας, ο τρόπος άσκησης τηλεργασίας, η προκήρυξη κάλυψης θέσεων κλάδων Μηχανικών, Γεωτεχνικών, υγειονομικών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως επίσης το θέμα του νέου διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, στην Τρίπολη”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων