spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑπόφαση Περιφέρειας: Κλείνει το καταφύγιο ζώων συντροφιάς στο Άργος

Απόφαση Περιφέρειας: Κλείνει το καταφύγιο ζώων συντροφιάς στο Άργος

Κλείνει το παράνομο (μη αδειοδοτημένος χώρος) καταφύγιο ζώων συντροφιάς στα παλιά σφαγεία του Άργους, στην Κόκλα, με απόφασή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δίνοντας προθεσμία 4 μηνών για να απομακρυνθούν όλα τα ζώα που φιλοξενούνται εκεί.

Η απόφαση με θέμα: «Κλείσιμο χώρου συγκέντρωσης / καταφυγίου / ενδιαιτήματος ζώων συντροφιάς, που βρίσκεται στα παλαιά σφαγεία της περιοχής Κόκλα του Δήμου Άργους – Μυκηνών, χωρίς άδεια ίδρυσης και λειτουργίας» έχει κοινοποιηθεί από την περασμένη Δευτέρα στο δήμο, αλλά και στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους, το οποίο καλείται να διασφαλίσει την εφαρμογή της απόφασης.

Επίσης, ο Δήμος θα πρέπει να διατηρεί αρχείο με τα στοιχεία των ζώων που θα απομακρυνθούν, όπως σήμανση, υγειονομική κατάσταση, νέοι ιδιοκτήτες ή τυχόν χώροι επανένταξης και τα λοιπά όπως προβλέπει ο νόμος.

Με την νόμιμη απομάκρυνση και του τελευταίου ζώου, ο Δήμος πρέπει να ενημερώσει τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής – Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και στη συνέχεια ο χώρος θα αποδεσμευθεί προς χρήση από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος δεν θα επιτρέψει εις το εξής την είσοδο νέων ζώων συντροφιάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων