Αργολίδα: Η Έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου αναβαθμίζεται

0
Αργολίδα: Η Έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου αναβαθμίζεται
φωτο από την τελετή εγκαινίων της 24ης Έκθεσης Αγροτουρισμού Επιδαύρου. Παρόντες ήταν οι βουλευτές κ. Ανδριανός Γιάννης, κ. Γκιόλας Γιάννης, κ. Πουλάς Ανδρέας, η τομεάρχης τουρισμού Σύριζα κα Νοτοπούλου Κατερίνα, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λαμπρόπουλος Χρήστος, ως εκπρόσωπος του περιφερειάρχη κ. Νίκα

Η Έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου αναβαθμίζεται. Με προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Επιδαύρου και με γενναία χρηματοδότηση θα επιδιωχθεί η πλήρης αναδιάρθρωση της Έκθεσης Αγροτουρισμού Επιδαύρου στην Αργολίδα ώστε αυτή να αναβαθμιστεί σε παμπελοποννησιακού επιπέδου έκθεση.

Αυτό σημειώνει ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σε επιστολή του προς τον δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη.

Σχετικές δηλώσεις έκανε ο περιφερειάρχης και κατά την παρουσία του, το περασμένο Σάββατο 3 Ιουλίου, στην φετινή 24η Εκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου, στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου.

Τον περιφερειάρχη συνόδευαν, μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, Πρόνοιας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης και ο δήμαρχος Επιδαύρου.

Τα επίσημα εγκαίνια της φετινής έκθεσης -η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 8 Αυγούστου- έγιναν την Κυριακή 4 του μήνα, με την παρουσία, μεταξύ άλλων, των αντιπεριφερειαρχών Αρκαδίας Χρήστου Λαμπρόπουλου, Πρόνοιας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, Αθλητισμού Γιάννη Μαντζούνη και Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Αθηνάς Κόρκα.