spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΜΕΣΣΗΝΙΑΔιακοπές ρεύματος: Οι εμποροι της Κυπαρισσίας διαμαρτύρονται

Διακοπές ρεύματος: Οι εμποροι της Κυπαρισσίας διαμαρτύρονται

Την έντονη διαμαρτυρία του για προγραμματισμένη σήμερα διακοπή ρεύματος στην αγορά της Κυπαρισσίας και την περιοχή διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς, εν μέσω καύσωνα, εκφράζει με κατεπείγουσα χθεσινή επιστολή του προς το ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Καλαμάτας και το Πρακτορείο Φιλιατρών ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας.

Η επιστολή διαμαρτυρίας, που κοινοποιείται στο γραφείο δημάρχου Τριφυλίας, τα μέλη του Συλλόγου, τα ΜΜΕ, λοιπούς φορείς και συλλόγους, έχει ως εξής:

«Αξιότιμοι κύριοι, με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας, μετά την έκφραση πολλών παραπόνων από μέλη του συλλόγου μας, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Κυπαρισσίας, αλλά και επισκέπτες της περιοχής μας, για τη διακοπή ρεύματος που πληροφορηθήκαμε, από τον τοπικό Τύπο, ότι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3/7, από 8.00 π.μ. έως 12.00 μ.

Αξιότιμοι κύριοι, η προγραμματισμένη αυτή διακοπή θα πραγματοποιηθεί εν μέσω έντονων καιρικών συνθηκών και έντονο καύσωνα, όπου στην πόλη μας ενδεικτικά κατά τη χθεσινή ημέρα η θερμοκρασία ήταν 40,7 βαθμούς, ενώ η αισθητή θερμοκρασία 50 βαθμοί Κελσίου.

Πλήθος κόσμου και ιδιαίτερα άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και ευαίσθητων ομάδων, χθες όπως και σήμερα, αναζητούν στα καταστήματά μας δροσιά, κάτι το οποίο δε θα μπορεί να γίνει αύριο.

Επίσης, η μέρα που έχει επιλεγεί να γίνει η διακοπή είναι μια άκρως εμπορική μέρα για την περιοχή όπου θα πραγματοποιηθεί η διακοπή λόγω και της πραγματοποίησης της λαϊκής αγοράς που πρόκειται να γίνει αύριο.

Σε κάθε περίπτωση δεν κατανοούμε γιατί οι διακοπές, συνεχόμενα, γίνονται σε εργάσιμες ώρες και μέρες, στερώντας από εμάς το δικαίωμα του εργάζεσθε.

Παρακαλούμε θερμά όπως ανακληθεί η απόφασή σας, και οι επισκευές πραγματοποιηθούν άλλη ημέρα, σε μη εργάσιμες ώρες. Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων