spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑπάντηση Σιδέρη σε Τατούλη: Δεν παραδίδω την έδρα μου!

Απάντηση Σιδέρη σε Τατούλη: Δεν παραδίδω την έδρα μου!

Για κατάπτυστη ανακοίνωση Τατούλη και ανυπόστατο υβρεολόγιο κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος, πλέον, περιφερειακός σύμβουλος.

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση από τον Βασίλη Σιδέρη στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο επικεφαλής της “Νέας Πελοποννήσου” και τέως Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης με την οποία τον έθετε εκτός της παράταξης.

Ο κ. Σιδέρης, στη δική του ανακοίνωση, ανυπόστατες κατηγορίες και για λάσπη στον ανεμιστήρα.

Αναλυτικά αναφέρει:

Δεν περίμενα ποτέ, να βρεθώ στη θέση να απαντώ σε μια κατάπτυστη ανακοίνωση, σε ένα ανυπόστατο υβρεολόγιο εναντίον μου, από την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη, που υπηρέτησα και αγωνίσθηκα με όλο μου το είναι.

Οφείλω όμως σε όποιον θίγει την τιμή και την υπόληψή μου, να είμαι κάθετος και ευθύς. Η λάσπη στον ανεμιστήρα είναι μια πάγια τακτική του συντάκτη (ή συντάκτριας) τέτοιων ανακοινώσεων. Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό έχουμε δει πολλές φορές, συμπεριφορές που δεν διέπουν το πνεύμα της αυτοδιοικητικής πολιτικής από την παράταξη του κ. Τατούλη. Και ομολογώ πως αυτό με έβαλε σε σκέψεις αποκαρδιωτικές, για το τί μέλλει γενέσθαι.

Ένα τρανό παράδειγμα αναξιοπρέπειας είναι η κυρία Νικολάκου, η οποία εξύβριζε δημοσιογράφους προεκλογικά, ζητούσε να βγει να παίξει ξύλο σαν χουλιγκάνος, πριν τη συνέντευξη τύπου του τότε Περιφερειάρχη, ενώ το τελευταίο διάστημα με τη συμπεριφορά της εντός του συμβουλίου, μας ντρόπιαζε σαν παράταξη αλλά και σαν σώμα και μας έφερνε σε αμηχανία με τις άβολες τοποθετήσεις και το λεξιλόγιό της.

Η λάσπη στο πρόσωπό μου, που εκτοξεύτηκε από την πρώην παράταξή μου είναι το ποτήρι που ξεχείλισε.

Κατηγορούμαι πως είμαι Νέα Δημοκρατία. Γιατί το έκρυψα αυτό ποτέ; Ακόμα και ως διαγραμμένος, επειδή στήριξα τον Πέτρο Τατούλη, συνέχισα να στηρίζω το κόμμα το οποίο ανήκω και τις πολιτικές επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ήμουν και θα είμαι πάντα Νέα Δημοκρατία.

Τώρα το καταλάβανε στην πρώην παράταξή μου; Αυτό δείχνει πως αναζητούσαν αφορμές, μπροστά στο τέλμα που βρίσκονται για να περιθωριοποιηθούν περισσότερο. Ο Δον Κιχωτισμός όμως κύριοι οδηγεί σε κούφιους ανεμόμυλους και όχι στην πραγματικότητα.

Με αποκαλούν τυχοδιώκτη και παρτάκια αυτοί που για χάρη τους συγκρούστηκα με το κόμμα μου. Αναρωτήθηκαν ποτέ πως αν δεν συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας τα ποσοστά της αντίπαλης παράταξης θα ήταν πολύ μεγαλύτερα στον πρώτο γύρο από της «Νέας Πελοποννήσου» αφού έλαβα 9000 προσωπικούς σταυρούς.

Με αποκαλούν τυχοδιώκτη αυτοί που κέρδισαν πολιτικά οφέλη από την πολιτική. Μου ζητάνε να παραδώσω την έδρα αυτοί που πήραν το 1/3 σταυρούς από εμένα, σε πληθυσμιακά μεγαλύτερες ενότητες από την Αργολίδα. Δυστυχώς γι’ αυτούς ο Αργολικός λαός γνωρίζει ποιος είμαι και με τιμά επί 4 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις στην περιφέρεια, τοποθετώντας με στη πρώτη θέση.

Σε ένδειξη ανωτερότητας αντί για ύβρεις, εύχομαι ότι καλύτερο για την πρώην παράταξη μου και να καταφέρει να βρει το χαμένο δρόμο της.

Εγώ συνεχίζω ακάθεκτος να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου μου με μόνο γνώμονα την αγάπη για τον συμπολίτη μου, είτε από την εργασία μου ως φυσικοθεραπευτής, είτε από το πόστο μου ως Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδος, είτε ως Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος.

Δηλώνω λοιπόν ότι δεν παραδίδω την ΕΔΡΑ ΜΟΥ.

Βασίλης Γ. Σιδέρης
Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Αργολίδας

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων