Κορινθία: Ξέσπασε η Μ. Σούκουλη ευθεία επίθεση στον Κ.Κόλλια

0
Κορινθία: Ξέσπασε η Μ. Σούκουλη ευθεία επίθεση στον Κ.Κόλλια

Πικρία και βολές για τον Κώστα Κόλλια που κέρδισε την έδρα της στο εκλογοδικείο αλλά και την υπόσχεση ότι «δεν λυγίζω» από την Μαρία – Ειρήνη Σουκούλη Βιδάλη που έχασε τελικά μετά από δύο χρόνια την έδρα της στην Βουλή.

Η πρώην πλέον βουλευτής της ΝΔ που είχε οριστεί και αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

«Η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι σεβαστή, όσο και εάν δεν είναι κατανοητή. Διότι ακόμα και εάν αδυνατώ να αντιληφθώ πως ένα εκλογικό αποτέλεσμα σε μια δημοκρατική διαδικασία δεν κρίνεται αποκλειστικά από την ετυμηγορία των πολιτών, οφείλω και οφείλουμε να υπακούμε στις αποφάσεις της δικαιοσύνης ως ασφαλιστική δικλείδα της κοινωνικής μας συνύπαρξης».

Απευθυνόμενη στους ψηφοφόρους της, στην Κορινθία, ρίχνει το βάρος της ακύρωσης της εκλογής της «στην πλημμελή άσκηση των καθηκόντων των 32 δικαστικών Αντιπροσώπων, οι οποίοι αμέλησαν να μονογράψουν τους σταυρούς προτίμησης και μάλιστα αυτό έγινε για όλους τους υποψηφίους όλων των κομμάτων καθώς και στις γυναίκες από ολόκληρη την Περιφέρειά μας που δεν θα εκπροσωπούνται πλέον στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».

Παράλληλα επιτίθεται ουσιαστικά στον Κώστα Κόλλια γράφοντας πως «η Δημοκρατία μας χρειάζεται συνεχή εγρήγορση και αγώνα, διότι πάντα θα υπάρχουν κάποιοι ασήμαντοι που θα προσπαθούν να εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες της για ίδιον όφελος, έστω και εάν στο τέλος το μόνο που αποκομίζουν είναι η Χλεύη και η Απαξία. Κάθε θυσία για τον Άνθρωπο και την Δημοκρατία αξίζει τον κόπο. Θα ήθελα όμως να ξέρετε ότι προσωπικά δεν τους Φοβήθηκα ποτέ, διότι αντλώ δύναμη από την Αγάπη σας και αυτή δεν μπορούν να την αγγίξουν, ότι και να πράξουν, διότι βασίζεται στην Αλήθεια και στην Ηθική».

Και προσθέτει: «Είμαι εδώ Όρθια και μπορώ να κοιτάζω όλους τους πολίτες της Κορινθίας υπερήφανα στα μάτια, διότι στον χρόνο που τους εκπροσώπησα στην Ελληνική Βουλή, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, εργαστήκαμε σκληρά και με μεθοδικότητα για να προσφέρουμε ανιδιοτελώς στο σπίτι μας, στην Κορινθία μας, στην Ελλάδα μας. Σε 2 χρόνια προλάβαμε να κάνουμε πολλά, αλλά κυρίως να επιδείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό στην ευθύνη εκπροσώπησης όλων των Κορινθίων. Όπως τους αξίζει. Με πάθος, δυναμισμό και τεκμηρίωση».

Τέλος, αφού ευχαριστεί τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που τις έδειξε αναφέρει «Νιώθω πραγματικά περήφανη που με επέλεξε να τον εκπροσωπήσω στο Λίκνο της Δημοκρατίας.

Δεν λυγίζω διότι γνωρίζω ότι ούτε και εσείς λυγίζετε. Είμαστε πλέον πολλοί και θα συνεχίσουμε μαζί, ακόμα πιο δυνατά, με αταλάντευτη πίστη ότι στο τέλος το φως πάντα θα νικάει το σκοτάδι. Το μέλλον είναι εδώ».