spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΗΛΕΙΑΥπευθυνότητα στην ανακύκλωση ζητάνε στον Πύργο

Υπευθυνότητα στην ανακύκλωση ζητάνε στον Πύργο

«Περισσότερη υπευθυνότητα στην ανακύκλωση»

Συγκεκριμένες συμπεριφορές που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο το έργο της καθαριότητας και κυρίως της ανακύκλωσης, καταγγέλλει για άλλη μια φορά ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Κοτσώνης.

Σε ανακοίνωσή του καυτηριάζει την κάκιστη τακτική που ακολουθείται από πολίτες να εναποθέτουν σύμμικτα απορρίμματα σε κάδους ανακύκλωσης καθώς μια τέτοια κίνηση έχει πολλαπλό αρνητικό αντίκτυπο στην όλη δράση.

Συγκεκριμένα ο κ. Κοτσώνης αναφέρει: «Τις τελευταίες ημέρες μετά την αποκομιδή των απορριμμάτων ανακύκλωσης παρατηρείται πέρα από την αύξηση των απορριμμάτων και στα σύμμικτα και στην ανακύκλωση, το εξής φαινόμενο: Στους κάδους ανακύκλωσης οι πολίτες εναποθέτουν σύμμικτα απορρίμματα με αποτέλεσμα και το έργο της καθαριότητας να γίνεται πιο δύσκολο και το σημαντικότερο, να ακυρώνεται όλη η προσπάθεια που κάνουμε έτσι ώστε να ανεβάσουμε τα επίπεδα της ανακύκλωσης!

Με τέτοιες συμπεριφορές, αφενός δεν σεβόμαστε τους συμπολίτες μας οι οποίοι προσπαθούν και θέλουν να κάνουν ανακύκλωση και αφετέρου όλη η διαδικασία μεταφοράς ανακυκλώσιμων απορριμμάτων στην Πάτρα – που ερμηνεύεται σε εργατοώρες, επικινδυνότητα και χρήματα – πέφτει στο κενό.

Θα παρακαλούσα λοιπόν, λίγη περισσότερη προσοχή κι υπευθυνότητα για μια πόλη καθαρή, όπως τη θέλουμε και όπως μας αξίζει».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας
Νίκος Κοτσώνης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων