spot_img
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΠελοπόννησος: Που βάζουν λουκέτο Εθνική και Πειραιώς (περιοχές)

Πελοπόννησος: Που βάζουν λουκέτο Εθνική και Πειραιώς (περιοχές)

Όπως έγινε γνωστό, τους επόμενους μήνες πρόκειται να μπει λουκέτο σε άλλα 25 καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας σε όλη την Ελλάδα, με τη συρρίκνωση του δικτύου της να συνεχίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, τα 25 καταστήματα της Εθνικής τράπεζας που κλείνουν μέχρι το τέλος του έτους είναι τα ακόλουθα:  Ξυλόκαστρου(436), Αθηνών Kαλαμάτας(220-1),

Σημειώνεται, ότι το 2020 έκλεισαν συνολικά 18 καταστήματα της Εθνικής (από 389 το 2019, έμειναν 371 στα τέλη του 2020) και μετά τα φετινά λουκέτα θα περιοριστούν σε 346.

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ πλησιάζει η λήξη της προθεσμίας (30 Ιουνίου) του προγράμματος εθελούσιας εξόδου εργαζομένων της Εθνικής.

Πολλά είναι μάλιστα τα παράπονα πολιτών σε περιοχές που δεν λειτουργούν πια ΑΤΜ ή υποκαταστήματα της Τράπεζας και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να μετακινούνται σε άλλα σημεία και να περιμένουν σε ουρές.

Τράπεζα Πειραιώς: Ιούλιο & Αύγουστο θα κλείσουν 64 καταστήματα

Μετά την Εθνική σειρά παίρνει και η Πειραιώς με τις αντιδράσεις των εργαζομένων ενόψει εθελουσίας να είναι σφοδρές!

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Πειραιώς ενημέρωσε χθες ότι επίκειται μπαράζ λουκέτων καταστημάτων της, με τη συρρίκνωση του δικτύου της τράπεζας να εντατικοποιείται.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, μέσα στο καλοκαίρι (Ιούλιο και Αύγουστο) πρόκειται να κλείσουν 64 καταστήματα της Πειραιώς σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα των καταστημάτων της τράπεζας, στα οποία μπαίνει προσεχώς λουκέτο είναι η ακόλουθη:

Άργους (1611),  Γαστούνης (2530), Νεμέας, Δημητσάνας,  Κινητό συνεργείο Νεάπολης Λακωνίας, Λεωνιδίου, Μελιγαλά,  Καλαμάτας (2512) Κρεστένων, Παραμυθιάς, Τρίπολης (1313) και Πάργας.

Μετά και τα νέα λουκέτα το δίκτυο της Πειραιώς θα περιοριστεί σε 420 καταστήματα, από 484 που αριθμεί σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί και νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου εργαζομένων, με το προσωπικό των καταστημάτων που κλείνουν να βρίσκονται εκ των πραγμάτων σε δυσμενή θέση και να εξωθούνται στην «οικειοθελή» αποχώρηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων