spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΕυχαριστήρια ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης

Με αφορμή την ημερίδα της Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Διενεργήθηκε με απόλυτη επιτυχία η συνεδριακή ημερίδα, που διοργάνωσε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρίπολης, στις 26.6.2021, στην Τρίπολη, με παράλληλη διαδικτυακή μετάδοση για τους λοιπούς συνέδρους, με θέμα: «Ελληνική Δικαιοσύνη 2021. Ώρα για ρηξικέλευθες τομές και αποτελεσματικές λύσεις».

Στην συνεδριακή ημερίδα απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας και ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου, ο Δήμαρχος Τρίπολης Κωνσταντίνος Τζιούμης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ενώ παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γεώργιος Κώτσηρας και ο Γενικός Γραμματέας του ιδίου Υπουργείου Πάνος Αλεξανδρής.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους, τους Προέδρους και τα μέλη των Δ.Σ. των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και ελπίζουμε να αποτελέσουν πρεσβευτές της πόλης και της φιλοξενίας της.

Η Συνεδριακή Ημερίδα δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συνδρομή του Δήμου Τρίπολης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Νομικού Προσώπου του Δήμου, αλλά και τη στήριξη που λάβαμε από τους χορηγούς μας.

Εκ μέρους του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο, τον Πρόεδρο του Νομικού προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Ηλία Κούρο, καθώς και τους χορηγούς μας :

Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΡΟΥΠΗ, ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε., VITAFARM O.E. – TSATSOULIS BROS, ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΜΕΛΕΓΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. – Χαρτί & Μελάνι, ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ, ΝΕΙΛΟΣ BAKERY, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ Π. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., ΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ – Παραδοσιακά Προϊόντα Τρίπολης, ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ – Γλυκά και Ζυμαρικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων