spot_img
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕπίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις για τον 37χρονο ιερέα

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις για τον 37χρονο ιερέα

Γιατί είχε εκδιωχθεί από την Αθωνιάδα Σχολή


Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 37χρονο ιερέα που έριξε βιτριόλι σε Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη. Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes, επιδείκνυε παραβατική συμπεριφορά από την εφηβική ηλικία του χωρίς αυτό να τον… εμποδίζει να μπει στον χώρο της Εκκλησίας.

Μάλιστα, επιχείρησε να φοιτήσει στο Λύκειο της Αθωνιάδας Εκκλησιαστικής Ακαδημίας του Αγίου Όρους. Ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς εκδιώχθηκε άρον-άρον από τους ίδιους τους συμμαθητές του. Σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών του και μετέπειτα κληρικών, ο νεαρός από τις Σέρρες φέρεται να παρενοχλούσε τους μαθητές τού Γυμνασίου οι οποίοι τον κατήγγειλαν για ανάρμοστη συμπεριφορά. Και η απομάκρυνσή του ήταν μονόδρομος.

Ο 37χρονος, ο οποίος μόλις προχθές… πέταξε τα ράσα, φαίνεται πως δεν άλλαξε… πατήματα ούτε όταν εκδιώχτηκε από την Αθωνιάδα Σχολή, αλλά με την επιμονή του κατάφερε να γίνει κληρικός φτάνοντας μάλιστα στον βαθμό του αρχιμανδρίτη. Οι καταγγελίες για την παράνομη και παράτυπη συμπεριφορά του δεν ήταν λίγες από τους πολίτες των χωριών στα οποία ιερουργούσε.

Από το 2014 υπήρχαν σε βάρος του παράπονα και διαμαρτυρίες, αλλά και καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες, καθώς φέρεται να έπαιρνε «δανεικά κι αγύριστα» από τους συγχωριανούς του. Επίσης, μια γυναίκα τον κατήγγειλε για επίθεση με καδρόνια, ενώ το 2018 εντοπίστηκε με κοκαΐνη την οποία έκρυβε κάτω από τα ράσα.

Το αποκορύφωμα στον έκνομο βίο του ήρθε το απόγευμα της Τετάρτης όταν «έλουσε» με καυστικό υγρό μητροπολίτες ενώ βρισκόταν ενώπιον του συνοδικού δικαστηρίου το οποίο εξέταζε την έφεσή του στην απόφαση καθαίρεσής του που είχε ληφθεί πριν από περίπου δυο χρόνια…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων