spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΧΙΚΗ 1«Άρχοντας των κρίκων» ο Λευτέρης Πετρούνιας

«Άρχοντας των κρίκων» ο Λευτέρης Πετρούνιας

«Χρυσή» πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πανηγύρισε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021 από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με εξαιρετική εμφάνιση συγκέντρωσε 15.500 βαθμούς και έτσι πήρε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2021. Παράλληλα, πήρε φυσικά και το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Οπως είναι φυσικό, ο 31χρονος αθλητής και ο προπονητής του πανηγύρισαν ιδιαίτερα την πρόκριση, ενώ όλοι οι συναθλητές τους του έδωσαν συγχαρητήρια για την εξαιρετική εμφάνιση.

Η αγωνία ήταν μεγάλη για τον κορυφαίο Ελληνα αθλητή καθώς για να κατακτήσει το πολυπόθητο εισιτήριο, ήταν υποχρεωμένος να πάρει βαθμολογία 15,334 β. και πάνω, προκειμένου να υποσκελίσει στην ειδική προ-Ολυμπιακή κατάταξη των κρίκων τον Λιου Γιανγκ.

Ο Κινέζος αθλητής που είχε αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα στο ξεκίνημα της σειράς των προ-Ολυμπιακών τουρνουά, εκμεταλλευόμενος την αναγκαστική απουσία του «άρχοντα των κρίκων» από τους τέσσερις πρώτους αγώνες (Νοέμβριος 2018 – Απρίλιος 2019), αμέσως μετά τη χειρουργική επέμβαση που είχε κάνει στον ώμο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων