spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΗΛΕΙΑΠύργος: Συνάντηση δημάρχου με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ

Πύργος: Συνάντηση δημάρχου με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ

Πλήρης στήριξη στις προσπάθειες δημιουργίας Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου στην Ηλεία

Την στήριξή της σε κάθε προσπάθεια του Πανηλειακού Συμβουλίου Αιρετών για την δημιουργία Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου στην Ηλεία δήλωσε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα στον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο στην πρόσφατη συνάντησή τους.

Η συνάντηση του κ. Αντωνακόπουλου με την κ. Σακοράφα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/6) στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης “Κ. Μπαγλατζής” στο πλαίσιο του διεθνούς μίτινγκ “Δρόμεια 2021”.

Εκεί, συνοδευόμενος από το μέλος του Πανηλειακού Συμβουλίου Αιρετών Δημήτρη Κράλλη, ο κ. Αντωνακόπουλος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ για όλες τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει το Πανηλειακό Συμβούλιο Αιρετών, με κορυφαία την ενημερωτική Πανηλειακή ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 27 Ιουνίου στις 10.30 π.μ. στο Πάρκο Ξυστρή, όπου θα παρουσιαστεί η αρχιτεκτονική μελέτη του αρχιτέκτονα – πολεοδόμου Νίκου Αλεξανδρόπουλου για την «Δημιουργία Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Νομού Ηλείας».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ένθερμο και υποστηρικτικό κλίμα από την πλευρά της κ. Σακοράφα, που έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
«Όπως μας δήλωσε και η ίδια, στηρίζει ανεπιφύλακτα την προσπάθεια και περιμένει τα αποτελέσματα της Ημερίδας. Δυστυχώς ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν θα της επιτρέψουν να είναι κοντά μας την Κυριακή, αλλά όπως δεσμεύτηκε, θα υπάρξει εκπρόσωπος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας στην Πανηλειακή ημερίδα, ενώ η ίδια θα επισκεφτεί σύντομα την Ηλεία» δηλώνει ο Δήμαρχος Πύργου.

«Φυσικά ο ΣΕΓΑΣ δεν είναι ο διοικητικός φορέας που θα δώσει εντολή για την υλοποίηση του έργου, όμως ως ο κορυφαίος θεσμός του στίβου θεωρεί πολύ χρήσιμη αυτή την πρωτοβουλία.

Είμαστε σε μια πολύ καλή συνεργασία».
Ο κ. Αντωνακόπουλος μάλιστα ενημέρωσε την κ. Σακοράφα και για την πρόσφατη επίσκεψή του στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη αναφορικά με τη δημιουργία του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου.

Τέλος, ο κ. Αντωνακόπουλος είχε συναντήσεις και πολύ θετικές συνομιλίες για το ίδιο θέμα τόσο με τον ταμία του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Λιούμπα όσο και με το μέλος του Δ.Σ. Πέτρο Μαντά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων