Τατούλης σε έργα της Αρκαδίας

0

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης επισκέφτηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας το έργο «Βελτίωση παραδρόμων αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου -Τρίπολης από διάβαση Σκοπής – Πελάγους έως διάβαση Μάκρης», καθώς και το έργο «Βελτίωση της Επαρχιακής Οδού Τρίπολης – Άστρους στην παράκαμψη των Κάτω Δολιανών».


Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της παράταξης, «τα δύο αυτά πολύ σημαντικά έργα εντάχθηκαν με απόφαση του Πέτρου Τατούλη στο Ε.Π. “Πελοπόννησος 2014-2020” με προϋπολογισμό 5,7 εκ. ευρώ και 7,3 εκ. ευρώ αντίστοιχα».

Μετά την επίσκεψη στο έργο για τη βελτίωση των παράπλευρων οδών του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Τρίπολης, ο κ. Τατούλης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Από την αυτοψία διαπίστωσα ότι παρότι στο έργο έχει δοθεί από την περιφερειακή αρχή του κ. Νίκα ένα πολύ μεγάλο ποσό για συμπληρωματική σύμβαση, η σημερινή του εικόνα παρουσιάζει προβλήματα και τεχνικές διαφοροποιήσεις απ’ ό,τι η μελέτη η οποία δημοπρατήσαμε.

Πριν την παραλαβή το έργου οφείλουν οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες να ελέγξουν προσεχτικά εάν έχουν τηρηθεί εκ μέρους του αναδόχου οι όροι της σύμβασης».

Μετά την επίσκεψη των έργων στην παράκαμψη των Κάτω Δολιανών ο κ. Τατούλης ανέφερε: «Το έργο αυτό αποτελεί τη συνέχεια ενός άλλου πολύ σημαντικού έργου που υλοποιήσαμε στην περιοχή του τμήματος Ελαιοχώρι – Κουμπίλα, με προϋπολογισμό 11,4 εκ. ευρώ περίπου.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών στο συγκεκριμένο σημείο θα παραδοθεί στους Πελοποννήσιους και Αρκάδες πολίτες ένα αναπτυξιακό έργο μείζονος σπουδαιότητας, το οποίο ενώνει την πρωτεύουσα της Αρκαδίας με το Άστρος, δίνοντας νέα προοπτική ανάπτυξης στο παραλιακό μέτωπο της Κυνουρίας».

Οι εκπρόσωποι της «Νέας Πελοποννήσου» επισκέφτηκαν και το λιμάνι του Άστρους, όπου ο κ. Τατούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαι υπερήφανος που παραδώσαμε στους πολίτες της Βόρειας Κυνουρίας και του Άστρους ένα σημαντικό έργο υποδομής, δίνοντας τη δυνατότητα ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας της ευρύτερης περιοχής.

Σε όλους όσους προσπαθούν με ψέματα και συκοφαντίες, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα να δημιουργήσουν “θόρυβο” για να βρεθούν έστω και λίγο στην επικαιρότητα από τα “χρυσοπληρωμένα” φιλικά μέσα ενημέρωσης του κ. Νίκα για να απαξιώσουν τη μεγάλη προσπάθειά μας για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, τους αφήνουμε να ζουν στο δικό τους παραμύθι».