spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΗΛΕΙΑ Ηλεία: Διαδικτυακή Ημερίδα για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

 Ηλεία: Διαδικτυακή Ημερίδα για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

«Ασφάλεια στο διαδίκτυο – Παιδιά και Γονείς» είναι το θέμα της διαδικτυακής ημερίδας που διοργανώνεται, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλου, την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, στις 12:00 το μεσημέρι.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος.Τοποθετήσεις θα κάνουν η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή,ο Συντονιστής του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου Μιχάλης Παρασκευάς, η Υπεύθυνη επικοινωνίας Ελληνικού Κέντρου Ασφάλειας διαδικτύου και Εκπρόσωπος της Google Κατερίνα Ψαρουδάκη,ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βασίλειος Παπακώστας,ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Γεώργιος Φωτεινόπουλος, ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Νικόλαος Κλάδης και η Κοινωνική Λειτουργός Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας Ασημίνα Χαλικιά.

Για όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν, η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (www.pde.gov.gr), στο κανάλι της στο Youtube (www.youtube.com/user/RegionWesternGreece) και στη διαδικτυακή πλατφόρμα ZOOM στο σύνδεσμο Meeting ID: 596 373 1083 – Passcode: mz46KH.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων