“Χρυσό Μετάλλιο ΜΙΑΟΥΛΕΙΑ 2021” στην ταινία “Εμμανουήλ Παπάς”

0

Με το “Χρυσό Μετάλλιο” του Δήμου Ύδρας βραβεύτηκε χθες το βράδυ η Σερραϊκή εταιρεία παραγωγής FONH FILMS, για την προβολή και ανάδειξη της ιστορίας με τίτλο “Εμμανουήλ Παπάς: Η ζωή & το Έργο του” στις Επετειακές εκδηλώσεις “ΜΙΑΟΥΛΕΙΑ 2021” στην Ύδρα.

Ο Παραγωγός της FONH FILMS Κώστας Δελής βρέθηκε στην Ύδρα και παρέλαβε το τιμητικό βραβείο από τον Δήμαρχο Ύδρας Γιώργο Κουκουδάκη.

Αμέσως μετά και η FONH FILMS μέσω του Κώστα Δελή παρέδωσε στον Δήμαρχο Ύδρας, DVD της ταινίας, ένα ειδικό βραβείο γυάλινη πλακέτα (τιμής στους Υδραίους πολίτες για την συμβολή τους στον Επαναστατικό αγώνα του 1821) και ένα κουτί γλυκά παραδοσιακούς Ακανεδες Σερρών!

Συγκίνησε τους Υδραίους ο ερασιτέχνης ηθοποιός Χρήστος Ευγενίδης που υποδύθηκε τον Εμμανουήλ Παπά, αφού βρήκαν ομοιότητες στο πρόσωπο του Σερραίου Ήρωα με τον ίδιο.

Εντυπωσίασε με την Αφήγηση και τα ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία η Θεοφανία Παπαθωμά. Άρεσαν τα διάφορα ορχηστρικά κομμάτια κατά την διάρκεια της προβολής,που έγραψαν Καθηγητές Μουσικής.

Ακολούθησε Τιμητικό Δείπνο που παρέθεσε ο Δήμος Ύδρας στο Υπαίθριο εστιατόριο “Ξερή Ελιά”, μέσω της Κοινωφελούς που οργάνωσε τα πάντα άψογα, προς τον απεσταλμένο της FONH FILMS Κώστα Δελή που βρέθηκε στο νησί!

Νωρίτερα, το νησί “ζούσε” κυριολεκτικά για τις Επετειακές εκδηλώσεις “Μιαούλεια 2021“. Ένας μεγάλος πίνακας ανακοινώσεων που βρισκόταν στο λιμάνι της Ύδρας από την

Κινηματογραφική Λέσχη, διαφήμιζε την ταινία που θα είχε προβολή στις 9 το βράδυ στον Θερινό Κινηματογράφο με τίτλο “Γαρδένια” του νησιού.

Μάλιστα αυτή ήταν χθες και η πρώτη προβολή για το φετινό καλοκαίρι, όπου στέφθηκε με επιτυχία.