spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΧΙΚΗ 1Ιστιοπλοϊκοί αγώνες-"Γεώργιος Α. Καρέλιας": Με συμμετοχή 10 σκαφών

Ιστιοπλοϊκοί αγώνες-“Γεώργιος Α. Καρέλιας”: Με συμμετοχή 10 σκαφών

Δέκα σκάφη θα συμμετάσχουν στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες που διοργανώνει από 19-21 Ιουνίου ο ΝΑΣ Καλαμάτας «Αίολος» και είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του δωρητού του Γεωργίου Ανδρέα Καρέλια.

Οι αγώνες χωρίζονται σε 3 σκέλη. Πιο συγκεκριμένα….


Α΄ σκέλος

Σάββατο 19 Ιουνίου

Διαδρομή Καλαμάτα – Κορώνη (εκκίνηση στις 12.00 μ. από τη Μαρίνα Καλαμάτας)

Β΄ σκέλος


Κυριακή 20 Ιουνίου

Διαδρομή Κορώνη – Φοινικούντα (εκκίνηση στις 12.00 μ.)


Γ΄ σκέλος

Δευτέρα 21 Ιουνίου

Διαδρομή Φοινικούντα – Καλαμάτα (εκκίνηση στις 11.00 π.μ.)


Η συνέντευξη Τύπου

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής των ιστιοπλοϊκών αγώνων έπαθλο «Γεώργιος Ανδρέα Καρέλιας», δόθηκε συνέντευξη Τύπου χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του ΝΑΣ Καλαμάτας «Αίολος» όπου μίλησαν οι:

Χάρης Βγενής, πρόεδρος ΝΑΣ Καλαμάτας «Αίολος», ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Με χαρά περιμένουμε έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας του κορωνοϊού την επανεκκίνηση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας. Με χαρά θα διοργανώσουμε γι’ ακόμη μία χρονιά τους ιστιοπλοϊκούς αγώνες που είναι αφιερωμένοι στη μνήμη ενός ανθρώπου ο οποίος στήριξε ενεργά το Σύλλογό μας από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του.

Αναφέρομαι στον Γεώργιο Ανδρέα Καρέλια. Βέβαια η οικογένεια Καρέλια συνεχίζει να στηρίζει ενεργά και δυναμικά τον ΝΑΣ Καλαμάτας «Αίολος».

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν 10 σκάφη με 100 άτομα (θα είναι και αρκετοί αλλοδαποί), ενώ θα τηρηθεί αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που μας έχει γνωστοποιήσει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε/Ο).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 3 σκέλη. Α΄ σκέλος – Σάββατο 19 Ιουνίου: Διαδρομή Καλαμάτα – Κορώνη, Β΄ σκέλος – Κυριακή 20 Ιουνίου Διαδρομή Κορώνη – Φοινικούντα, Γ΄ σκέλος – Δευτέρα 21 Ιουνίου: Διαδρομή Φοινικούντα – Καλαμάτα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Δήμους Καλαμάτας και Πύλου – Νέστορος, που στηρίζουν τις αγωνιστικές δραστηριότητες του Συλλόγου μας. Επίσης τον ΕΟΔΥ και τον πρόεδρό του κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα, για την παρουσία κλιμακίου στους αγώνες που θα πραγματοποιούν Self tests. Βέβαια να ευχαριστήσουμε και τον υπεύθυνο των κλιμακίων ΕΟΔΥ της Περιφέρειας κ. Τζαβάρα, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο για την προσφορά self tests, τα Σούπερ Μάρκετ Σιψάς στην Κορώνη, για τη διοργάνωση της τελετής απονομών για το Α΄ και Β΄ σκέλος των αγώνων και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Φοινικούντας για τη στήριξή του στους αγώνες.

Τέλος, ευχαριστούμε τη Σχολή Ναυαγοσωστικής Άκουα Φρες».

Ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας, Αναστάσιος Σκοπετέας, επισήμανε τα εξής: «Η Δημοτική Αρχή Καλαμάτας στηρίζει τον Ναυταθλητισμό. Στην πόλη μας υπάρχουν δύο Ναυταθλητικοί Σύλλογοι και έτσι τα νέα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίζουν την Ιστιοπλοΐα. Με χαρά στηρίζουμε τη διοργάνωση του Ιστιοπλοϊκού Τριημέρου στο οποίο θα συμμετάσχουν αθλητές από διάφορες περιοχές. Αυτοί θ’ αποτελέσουν πρεσβευτές της όμορφης πόλης μας. Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Γεωργίου Ανδρέα Καρέλια. Έχουμε ηθική υποχρέωση να τιμούμε την προσφορά ενός τέτοιου ανθρώπου. Αναγνωρίζουμε όλοι μας την ξεχωριστή προσφορά της οικογένειας Καρέλια στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Καλαμάτας».

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκε και ο υπεύθυνος των κλιμακίων ΕΟΔΥ στην Καλαμάτα κ. Κωνσταντίνος Βλαχοδημητρόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων